Αλέξανδρος Δαβίλλας: «Στην Ελλάδα οι νέοι έχουν πάψει να ονειρεύονται μια δημιουργική δουλειά» – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξανδρος Δαβίλλας: «Στην Ελλάδα οι νέοι έχουν πάψει να ονειρεύονται μια δημιουργική δουλειά»

Αλέξανδρος Δαβίλλας: «Στην Ελλάδα οι νέοι έχουν πάψει να ονειρεύονται μια δημιουργική δουλειά»

O Αλέξανδρος Δαβίλλας πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή»

Πάνω από 200 νέοι, που μόλις είχαν αποφοιτήσει από δραματικές σχολές, πήραν μέρος στη μεγάλη οντισιόν που έκανε ο ΑΝΤ1 για την καθημερινή σειρά «Η επιστροφή».

Ανάμεσά τους και ο Αλέξανδρος Δαβίλλας, ο οποίος υποδύεται τον Νίκο, αν και έχει αποκαλυφθεί ότι είναι ο αληθινός Μάνος.

Πώς νιώθει ένας νέος ηθοποιός παίζοντας δίπλα σε καταξιωμένους συναδέλφους του; 

«Τους νιώθω σαν οικογένεια, αφού τους συναντώ καθημερινά σε δεκάωρα γυρίσματα. Πιο κοντά, φυσικά, έχω έρθει με τη μοναδική Ντίνα Μιχαηλίδου, που υποδύεται τη γυναίκα που με μεγάλωσε. Ολοι τους είναι πολύ υποστηρικτικοί και είναι πολύ ωραίο που σ’ αυτή τη σειρά συνδυάζονται δύο γενιές ηθοποιών: νέοι γύρω στα 20 και ηθοποιοί γύρω στα 45 με 50».

Ο Αλέξανδρος μας μιλά και για τον ιδιαίτερο ρόλο του: «Πραγματικά για τον Νίκο, για ένα παιδί που κλήθηκε να μάθει ότι έπεσε θύμα απαγωγής, το σοκ είναι μεγάλο. Γι’ αυτό αντιμετωπίζει την πραγματική του μητέρα ψυχρά και αμήχανα, χωρίς συναίσθημα. Θέλει τον καιρό του. Από την άλλη μεριά, οι γονείς του θεωρώ είναι εκείνοι που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο δράμα. Η απαγωγή ενός παιδιού είναι μια τραγωδία. Τι θα γίνει στο φινάλε πραγματικά δεν το γνωρίζω, αλλά εύχομαι να ενωθεί ουσιαστικά ο Μάνος με την Ελενα (Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους) και τον Πέτρο (Αλέξανδρος Σταύρου)».

Οσον αφορά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς;

«Θεωρώ ότι χρειάζεται μεγάλη μαγκιά από τον παραγωγό κ. Καραγιάνννη και τον σκηνοθέτη κ. Πανταζούδη να δημιουργήσουν ένα σίριαλ με πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς και αυτό πιστεύω πρέπει να γίνει και στο θέατρο και στον κινηματογράφο», λέει ενώ αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας νέος καλλιτέχνης στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης: «Το χειρότερο που έχει γίνει στην Ελλάδα είναι ότι οι νέοι έχουν πάψει να ονειρεύονται μια δημιουργική δουλειά ή να κάνουν οικογένεια. Ζουν τη στιγμή».

πηγή

Leave a Comment