Ανατροπή στο GNTM – Αποχώρησαν Κωνσταντίνα Φλώρου και Πόπη Γαλετσά (βιντεο) – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανατροπή στο GNTM – Αποχώρησαν Κωνσταντίνα Φλώρου και Πόπη Γαλετσά (βιντεο)

Ανατροπή στο GNTM – Αποχώρησαν Κωνσταντίνα Φλώρου και Πόπη Γαλετσά (βιντεο)

Δείτε τι έγινε στο πλατό του Greece’s Next Top Model.

Οι top9 του GNTM έχουν διανύσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος του διαγωνισμού μόδας και ήρθε η στιγμή οι ειδικοί να αξιολογήσουν την πορεία τους σχετικά με τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή τους.

Η διατροφολόγος και ο προσωπικός γυμναστής των κοριτσιών επέστρεψαν για να ελέγξουν, για μία ακόμα φορά, την πρόοδο των μοντέλων στην έως τώρα παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Ένα διαφημιστικό βίντεο γεμάτο λάμψη και αισθησιασμό αποτέλεσε την πρόκληση της δοκιμασίας αποχώρησης, που θα ακολουθούσε. Με τον πελάτη να παρευρίσκεται στα γυρίσματα, το κάθε κορίτσι έπρεπε να επιστρατεύσει όλη τη γοητεία και να σαγηνεύσει τις κάμερες ενώ προωθούσε ένα πολυτελές λάδι σώματος.

Το αβαντάζ της Μαρίας, της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία να κινηθεί στρατηγικά. Η πλειονότητα των κοριτσιών δυσκολεύτηκε να δώσει το αποτέλεσμα που οι κριτές περίμεναν από τις εννέα καλύτερες του διαγωνισμού.

Στο πλατό, οι κριτές ήταν πολύ απογοητευμένοι από τις επιδόσεις των κοριτσιών και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο δίλημμα. Τελικά, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλετσά.

πηγή

Leave a Comment