Βασίλης Γραμμένος: Ο πατριωτης δημοσιογράφος που δεν προσκύνησε νταβατζηδες και διεφθαρμένους, υποψήφιος στην Ά Αθήνας. – kamarini.com
Gossip LifeStyle Ελλάδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασίλης Γραμμένος: Ο πατριωτης δημοσιογράφος που δεν προσκύνησε νταβατζηδες και διεφθαρμένους, υποψήφιος στην Ά Αθήνας.

 

 

Πατέρας, σύζυγος, πραγματικός Έλληνας. Ένας δημοσιογράφος με Δ κεφάλαιο που δυστυχώς είναι εξαίρεση στον κανόνα. Ένας πραγματικός πατριώτης που δεν χαίρεσε και δεν έκανε εκπτώσεις στις ιδέες του για να γίνει άρεστος ή να εξασφαλίσει το μεροκάματο. Ένας πραγματικός αναφέρων στο πιο επικίνδυνο επάγγελμα για κάποιον εντιμό.

Το αστυνομικό ρεπορτάζ. Από κάθε μετέρετα εξυπηρετούσε την αλήθεια και την πατρίδα με τεράστιο προσωπικό κόστος, το οποίο ο ίδιος προς τιμήν του ποτέ δεν επικαλέστηκε. Γιατί ο Βασίλης Γραμμένου είναι πιστός. Από τους τελευταίους πιστούς στην τέταρτη εξουσία.

Συγκρούθηκε όχι μόνο με εγκληματικές οργανώσεις, αλλά κυρίως με τους ευνοούμενους κακούργους των σαλονιών και των κοστουμιών. Απειλήθηκε, εκβιάστηκε αλλά έμεινε ορθός.

Σήμερα είναι υποψήφιος με την Ελληνική Λύση και αξίζει πραγματικά να βρίσκεται στην Βουλή. Διότι όταν αυτοί οι μπλοκ έχουν εξουσία, δεν είναι καλό για το κόμμα τους αλλά για την ίδια την πατρίδα. Για τον κάθε πολίτη. Που ξέρει ότι κάποιος θα υπερασπιστεί το δικαίωμά του απέναντι στην δύναμη του ισχυρού, του διαφθαρμένου. Έχει αποδείξει άλλωστε, μαχαίνοντας μόνος απέναντι σε θηρία. Ήρθε η ώρα να του δώσουμε τη δύναμη να αγωνιστούμε επιτελικά για την πατρίδα, για όλους μας.

Ανδρέας Νοταράς

Leave a Comment