Γεύμα απίστευτης χλιδής στο Μαξίμου. Έφαγαν με χρυσα κουτάλια δημοσία δαπάνη. – kamarini.com
Gossip Ελλάδα

Γεύμα απίστευτης χλιδής στο Μαξίμου. Έφαγαν με χρυσα κουτάλια δημοσία δαπάνη.

Την ώρα που η μισή Ελλάδα πεινάει, στο Μαξίμου το γλεντάνε. Πανάκριβα φαγητά, χρυσα μαχαιροπήρουνα, πιάτα από ακριβή πορσελάνη και όλα πληρωμένα από τον κρατικό προϋπολογισμό, από τα λεφτά που σου έκοψε ο Αλέξης από το ΕΚΑΣ, τη σύνταξη, το μισθό, από τους επιπλέον φόρους που θα σου πάρει από την νέα μείωση του αφορολόγητου.

 

Τι και αν είσαι άνεργος, τι και αν δεν έχεις ούτε 5 ευρώ πάνω σου να πιεις ένα καφέ, να πάρεις μια τυρόπιτα, τι και αν περνάς την Κυριακή σου μπροστά στο φυλλάδιο του Lidl για να δεις αν έχει προσφορά στο γάλα για να πάρεις για το παιδί σου.

Αυτοι κατάντησαν το Μαξίμου κονάκι τους όπου τρώνε με χρυσα κουτάλια. Και αν μαλιστα τολμήσεις και το επισημάνεις τότε σε χλευάζουν και σε κοροϊδεύουν που είσαι άνεργος.

Χαρακτηριστικο παράδειγμα η περίπτωση χρήστιας του twitter που επειδή σχολίασε το γεύμα της χλιδής οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της κυβέρνησης του Αλέξη έπεσαν σαν τα κοράκια πάνω της λέγοντας της πως κάνει κυβερνητική προπαγάνδα επειδή έγραψε πως είναι άνεργη και πεινάει.

 

Leave a Comment