Δες την 15χρονη Λυδία που κέρδισε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Pole Dance στον Καναδά (βιντεο) – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δες την 15χρονη Λυδία που κέρδισε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Pole Dance στον Καναδά (βιντεο)

Δες την 15χρονη Λυδία που κέρδισε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Pole Dance στον Καναδά (βιντεο)

Χρυσό μετάλλιο στο Καναδά για την 15χρονη!

Λύδη Κανελλόπουλου ή άλλιως η 15χρονη «ήρεμη δύναμη» που γνωρίσαμε πριν από μερικούς μήνες εδώ στο Teen Queen. Η συμμετοχή της «Ελλάς Έχει Τάλεντο» μας έδινε το ενδιαφέρον. Λίγες μέρες αργότερα, που γνωρίσαμε από κοντά, συνειδητοποιήσαμε πως ήταν το 15χρονο που θέλαμε να έχουμε ως αδελφή, ξάδελφο ή κολλητή. 

Σήμερα το πρωί το πρωί ακούγοντας την Εθνική μας κωμωδία και βλέποντας την Λυδία να χαμογελά κρατώντας σφιχτά το χρυσό της μετάλλιος. Δεν αποκομίζω εύκολα, αλλά με αυτό το κορίτσι μου συνέβη. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο το ήθελε τόσο εκείνη, όσο και η μαμά της. Πέρασε αρκετές ώρες κάνοντας τις προπονήσεις, στερήθηκε αρκετά και τώρα βρίσκεται στο Καναδά πανηγυρίζοντας μαζί με τη μητέρα του το … χρυσό!

Η Λυδία είναι «παγκόσμια πρωταθλήτρια» στα χαρτιά αλλά και στην καρδιά μας. Η Λυδία είναι από τα κορίτσια που θέλουν να αποδείξουν πως το pole sport δεν είναι μόδα, δεν είναι μια τάση γυμναστικής, είναι η … ακροβατική σε στύλο και αξίζει να γίνει ολυμπιακό άθλημα.

Δες την εμφάνισή της στις 6:47:25

Λυδία θυμάμαι πολλά και τώρα βρίσκεσαι στην κορυφή του βάθρου. Είμαστε όλοι υπερήφανοι για εσένα. Είμαστε υπερήφανοι που υπάρχουν κορίτσια με ήθος, πείσμα και αξία όπως ακριβώς εσύ.

πηγή

Leave a Comment