Ευανθία Ρεμπούτσικα: «Θυμώνω με αυτή την κατάσταση, όμως ο θυμός δεν μας οδηγεί πουθενά» – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευανθία Ρεμπούτσικα: «Θυμώνω με αυτή την κατάσταση, όμως ο θυμός δεν μας οδηγεί πουθενά»

Ευανθία Ρεμπούτσικα: «Θυμώνω με αυτή την κατάσταση, όμως ο θυμός δεν μας οδηγεί πουθενά»

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μετά από καιρό προσκαλεί και πάλι τους φίλους της στην Αθήνα, στο θέατρο «Παλλάς», στις 15 και 16 Απριλίου, με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της να μας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι με οδηγό τους δύο πολιτισμούς, της Ανατολής και της Δύσης.

Η κατάσταση στη χώρα μας είναι κάτι που δεν αφήνει αδιάφορη την Ευανθία Ρεμπούτσικα.

«Σαφώς και με απασχολεί. Συνεχώς ενημερώνομαι, ενδιαφέρομαι να μαθαίνω τι γίνεται γύρω μου και η επιθυμία μου -σίγουρα επιθυμία όλων μας- είναι να ζήσουμε μέσα σε αυτή τη χώρα με καλύτερες συνθήκες, για να έχουμε ένα καλό μέλλον. Και βέβαια θυμώνω με αυτή την κατάσταση, όμως ο θυμός δεν μας οδηγεί πουθενά.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από κανέναν. Μόνοι μας, ατομικά, ή συλλογικά, πρέπει να προσφέρουμε το καλύτερο για να φτιάξουμε και να παράγουμε ένα καλό βιοτικό επίπεδο».

Αν μπορούσε να αλλάξει κάτι από την κοινωνία όπου ζούμε, θα ήθελε να επικρατούν η αξιοκρατία και η αλήθεια. «Με αξιοκρατικό τρόπο να τοποθετηθούν άνθρωποι ικανοί σε θέσεις. Η αλήθεια να είναι αυτή που μας οδηγεί, όχι το ψέμα», λέει η ίδια στο Secret.

πηγή

Leave a Comment