Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/08 – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/08

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/08

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου

ΚΡΙΟΣ

Αν θες πραγματικά να πραγματώσεις τα σχέδια σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Επιπλέον, η
Σελήνη στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε αναγκαστικές «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να αναπληρωθεί ή όποια «ζημιά», μέσα από δώρα και παροχές εκείνων που σε αγαπούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει ευχάριστες καταστάσεις και… ομορφιές στο σπίτι ή το γραφείο σου ενώ ευνοεί τόσο την αναζήτηση στέγης, όσο και την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω θέτει προαπαιτούμενα κι εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, ενώ σε πιέζει να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο, προκειμένου να φανείς επαρκής σε μια υποχρέωσή σου. Οφείλεις λοιπόν να «ξεσκονίσεις» τα προσόντα σου και να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές προϋποθέσεις, για να μην ταλαιπωρηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει την αβεβαιότητα ως προς την πορεία των οικονομικών σου, ίσως μάλιστα να σου κοπεί προσωρινά μια πηγή εσόδων. Εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από το «πάγωμα» μιας υπόθεσης, που σε είχε βάλει σε μπελάδες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με προτάσεις και δρώμενα, που σίγουρα θα κάνουν την ζωή σου πιο διασκεδαστική, ενώ είναι πιθανό να περάσεις όμορφα σε μια εκδρομή ή μια βραδινή έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου, σου… δυσκολεύει κατά τι την ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν στην πορεία. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνει να νοιώθεις αυτάρκης στα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα έξτρα επίδομα!

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί σε μια… ξεγυρισμένη ντόλτσε βίτα, μέσα από παρέες εξόδους και δρώμενα, που σε ευχαριστούν, ενώ καλείσαι να υποστηρίξεις ακόμη περισσότερο την προσωπική γοητεία σου με αισθητικές παρεμβάσεις και αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά σου, ενώ είναι σκόπιμο να δώσεις έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου, ώστε να μην σου βγει «ξινή» η διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές» σε σχέση με την εξέλιξή τους. Μπορεί λοιπόν να βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που σου… κόβει την χαρά με την κριτική του, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα… αποπειράται να σε αποσπάσει από τα δύσκολα, με παραλειπόμενα και κουτσομπολιά, ενώ ασκεί και την «χαλαρωτική» επιρροή της στα θέματα υγείας που τυχόν σε απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις θέματα της… υπομονής, που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις –όσο είναι εφικτό- τα πράγματα στις σχέσεις με τους οικείους σου, ιδιαίτερα αν προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα ή ένα δίλημμα σε σχέση με το ποιος θα κάνει τι. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα σου γνωρίζει κόσμο και δεν έχεις παρά κάποια στιγμή να μπεις κι εσύ στο «παρεΐστικο» κλίμα που διαμορφώνεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζει την γοητεία σου και σε ωθεί να καλλωπιστείς, προκειμένου να κερδίσεις τους άλλους με την φυσική παρουσία σου. Πάρε λοιπόν σβάρνα τα μαγαζιά και… με γεια την εμφάνιση! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου… κόψει λίγο την φόρα με καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή, ενώ οφείλεις να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων. Επιπλέον, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να «μαζευτείς» οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι δύσκολες. Οφείλεις λοιπόν να αποφύγεις σημαντικές αγορές κι επενδύσεις, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να «παγώσει» κι ένα χρέος σου. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σου προσφέρει πιο χαρούμενες κι ανάλαφρες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι ή να «μπλεχτείς» με παρέες που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων και σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφήνοντας στην άκρη κάθε σκέψη για ψυχαγωγία, τουλάχιστον μέχρι να καλύψεις επαρκώς υποχρεώσεις ή τα όποια κενά και τις ελλείψεις σου. Επιπλέον, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την λογική σου, ώστε να αντεπεξέλθεις σε συναισθηματικές αδυναμίες τόσο δικές σου, όσο και κάποιων άλλων. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στον Λέοντα ενισχύει και με το… παραπάνω τα οικονομικά σου, τόσο που σου δίνει την δυνατότητα να «κάνεις το κομμάτι σου» με ποικίλες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει κοντά σου άτομα με τα οποία μπορείς τόσο να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις, όσο και να συνεργαστείς. Ίσως μάλιστα η συνολική αποδοχή σου από τους άλλους να σου δώσει «φτερά»! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω «απαιτεί» να κάνεις συντήρηση δυνάμεων, μένοντας ίσως για λίγο στο περιθώριο των εξελίξεων και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι». Επιπλέον, δώσε βάση στα «μηνύματα» του υποσυνείδητου, αφού… ξέρει περισσότερα για αυτά που σε

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου για το τι γίνεται στον κόσμο κι ίσως σκεφτείς να θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία ενός κοινού σκοπού, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» ή μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στις φιλίες σου. Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει ένα pet, ενώ διαμορφώνει πολύ πιο βατές συνθήκες στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να… απολαύσεις την απαλλαγή σου από τα «ζόρια»!

Γιάννη Ριζόπουλο 

Leave a Comment