Καίτη Γαρμπή – Φοίβος: Ξανά μαζί μετά από 19 χρόνια – Τι ετοιμάζουν; (φωτο) – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καίτη Γαρμπή – Φοίβος: Ξανά μαζί μετά από 19 χρόνια – Τι ετοιμάζουν; (φωτο)

Καίτη Γαρμπή – Φοίβος: Ξανά μαζί μετά από 19 χρόνια – Τι ετοιμάζουν; (φωτο)

Αυτό το δισκογραφικό… reunion, κυκλοφορεί σε λίγες μέρες!

Μετά από 19 χρόνια, όπως ήδη σας έχουμε γράψει, η καταξιωμένη τραγουδίστρια και ο Φοίβος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, στο απόλυτο δισκογραφικό reunion που ετοιμάζει η Panik Platinum!

Η Καίτη Γαρμπή, ήταν η πρώτη μούσα του Φοίβου, τον οποίο «ανακάλυψε» το 1993.
Από τότε και μέχρι το 2000 αποτέλεσαν ένα από τα πιο επιτυχημένα και εμπορικά δίδυμα της ελληνικής δισκογραφίας, χαρίζοντάς μας δεκάδες hits που ακούμε ακόμα και σήμερα. «Χαμένα», «Θα Μελαγχολήσω», «Κόλαση», «Ατόφιο Χρυσάφι», «Ναι, Υπάρχω Εγώ», «Ευαισθησίες», «Ιεροσυλία», «Τρυφερότητα», «Ζήσαμε», «Ντέρτι», «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», «Επιτέλους», «Το Λάθος Μου», «Το Κάτι», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που μας έχουν χαρίσει μέσα από τους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους της Καίτης Γαρμπή.

Φέτος, η Καίτη Γαρμπή συμπληρώνει 30 χρόνια στη δισκογραφία, στη διάρκεια των οποίων έχει χαράξει τη δική της μοναδική και άκρως επιτυχημένη διαδρομή και συναντά ξανά τον Φοίβο, 19 χρόνια μετά το τετραπλά πλατινένιο «Το Κάτι».

Το νέο τους τραγούδι, μία ξεσηκωτική ρούμπα με «φρέσκο» ήχο, θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και θα συνοδεύεται από music video, όπως αποκάλυψε προ ημερών η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από τα stories του Instagram.

πηγή

Leave a Comment