Καθηγήτρια έστελνε πρόστυχα βίντεο και έκανε σeξ με 15χρονο μαθητή της (βιντεο) – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καθηγήτρια έστελνε πρόστυχα βίντεο και έκανε σeξ με 15χρονο μαθητή της (βιντεο)

Καθηγήτρια έστελνε πρόστυχα βίντεο και έκανε σeξ με 15χρονο μαθητή της (βιντεο)

Αντάλλασσαν σeξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες

Μία καθηγήτρια μόλις 23 χρονών συνελήφθη καθώς έκανε σeξ με 15χρονο μαθητή της. Η Talia Warner η οποία δίδασκε Υγεία στο Λύκειο Somerset κατηγορείται ότι παρέσυρε τον ανήλικο μαθητή της στο σπίτι της και έκανε σeξ μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, η 23χρονη, κατηγορείται για σeξουαλική επίθεση παιδιού δευτέρου βαθμού, για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή για τη διευκόλυνση ενός εγκλήματος σeξουαλικής κακοποίησης παιδιών, για δελεασμό παιδιού, για την πρόκληση παιδιού άνω των 13 ετών να βλέπει ή να ακούει σeξουαλική δραστηριότητα, εκθέτοντας ένα παιδί σε επιβλαβές υλικό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Την αποκάλυψη της δράσης της «καθηγήτριας του σeξ» έκαναν ένας καθηγητής και μαθητές του σχολείου οι οποίοι είχαν εντοπίσει την περίεργη «σχέση» των δυο.

Το παιδί αρχικά αρνήθηκε ότι είχε συμβεί κάτι όταν ερωτήθηκε, αλλά αργότερα παραδέχτηκε ότι μαζί με την καθηγήτρια του είχαν ανταλλάξει πρόστυχες φωτογραφίες, κείμενα και βίντεο στο Snapchat μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, η νεαρή καθηγήτρια πιστεύεται ότι έχει στείλει περίπου δέκα πρόστυχες εικόνες και βίντεο στο αγόρι. Μάλιστα, στο ένα από αυτά τα βίντεο, η καθηγήτρια φέρεται να αυνανιζόταν.

Μετά από αυτές τις συνομιλίες, καθηγήτρια και μαθητής τον Νοέμβριο κάθισαν στο αμάξι της και φιλήθηκαν αλλά και χάιδεψε σeξουαλικά ο ένας τον άλλον.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2018, το ζευγάρι έκανε σeξ στο σπίτι της καθηγήτριας στη λίμνη Bear αφού πήγε με το αυτοκίνητο της και τον πήρε από ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Η καθηγήτρια προσελήφθη στο συγκεκριμένο σχολείο το Σεπτέμβριο του 2018 και ήταν η πρώτη μόνιμη δουλειά της ως καθηγήτρια. Ωστόσο, στα μέσα Φεβρουαρίου, τέθηκε εκτός ενώ ήταν σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας σε βάρος της.

Πηγή

Leave a Comment