Μητέρα πάει να βάλει το παιδί της στο αυτοκίνητο, τότε την πλησιάζουν 2 άνδρες και… – kamarini.com
Διάφορα

Μητέρα πάει να βάλει το παιδί της στο αυτοκίνητο, τότε την πλησιάζουν 2 άνδρες και…

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι ασφαλής εκεί έξω στις μέρες μας. Όλοι έχουμε δεύτερες σκέψεις σχετικά με το συνταγματικό δικαίωμα της κατοχής όπλου. Όλο και περισσότερο βλέπουμε ότι αυτό το δικαίωμα καταχράζεται. Οι κλέφτες και οι κακοί άνθρωποι έχουν επίσης όπλα, έτσι λοιπόν εμείς ως νομοταγείς πολίτες θα πρέπει να προσέχουμε για τους εαυτούς μας. Μία μητέρα με το μωρό της δέχθηκαν επίθεση στο πάρκινγκ ενός σούπερμαρκετ στο Kansas.

criminals at walmart

Image Credit: N/A

Ευτυχώς, 2 καλοί άνθρωποι έφτασαν εκεί πάνω στην ώρα! Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μητέρα έβαζε το παιδάκι της στο κάθισμα όταν οι κλέφτες την χτύπησαν στο κεφάλι 5 με 8 φορές.

criminals at walmart

Image Credit: N/A

O ένας από τους ανθρώπους που βοήθησα, ο Joshua James Owen, όταν ενεπλάκη, πυροβολήθηκε τρεις φορές. Για τον σκοπό της κάλυψης των εξόδων νοσηλείας του, στήθηκε μία σελίδα, η GoFundMe. Ο δεύτερος άνθρωπος που βοήθησε, έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε έναν από τους δράστες, ο John Wesley Simmons III, ο οποίος πέθανε στο σκηνικό!

criminals at walmart

Image Credit: N/A

Η μητέρα ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, όταν έφτασε στο νοσοκομείο. Η αστυνομία συνέλαβε τον Fred Wyatt II, ο οποίος κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, για απόπειρα ληστείας και για απόπειρα απαγωγής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Credits: Relayhero.com

Επξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com