Οι πιο περίεργες λέξεις του ερωτικού λεξιλογίου – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι πιο περίεργες λέξεις του ερωτικού λεξιλογίου

Οι πιο περίεργες λέξεις του ερωτικού λεξιλογίου

Νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα;

Τελικά στην ερωτική μας ζωή υπάρχει τεράστια ποικιλία. Αρχικά οι τρόποι να περάσεις καλά είναι άπειροι, σε βαθμό μάλιστα που τα όρια του φυσιολογικού παραβιάζονται κατά πολύ.

Φαίνεται βέβαια πολύς κόσμος μπορεί να μην το ήξερε εάν δεν είχε δει πολύ Χόλιγουντ ή πορνό στη ζωή του. Μία από τις σκηνές που έδωσαν «μαθήματα» είναι και η παρακάτω:

Πέραν της παραπάνω σκηνής, στον ερωτικό κόσμο υπάρχουν εκτός από την διασκέδαση και πολλοί όροι για τους οποίους δεν είχαμε ιδέα ότι υπάρχουν.

Για παράδειγμα έχεις για την «αμπλουτοφιλία»; Αν ναι, έχει καλώς. Αν πάλι όχι, κάνε κλικ στο παρακάτω άλμπουμ και μάθε αυτό αλλά και άλλους ιδιαίτερους όρους που δεν είχες ιδέα ότι υπήρχαν.

Αφού μιλήσαμε για αμπλουτοφιλία…

Κανδαυλισμός

Ακροφιλία

Έντονη ερωτική διέγερση ή ικανοποίηση που βιώνει ένα άτομο όταν κάνει ντους ή μπάνιο. Αυτό που μπαίνεις στο ντους και ξεχνάς να βγεις; Αυτό.

Φετίχ στο σ*ξ σε ψηλά μέρη, όπως βουνά ή στέγες.

Σύμφωνα με μία έρευνα, το έχει το 90% των γυναικών.

Το να επιδεικνύει κάποιος τη σύντροφό του σε άλλους κυρίως μέσα από φωτογραφίες. Όρος που πήρε το όνομά του από τον μυθικό βασιλιά της Λυδίας Κανδαύλη, ο οποίος είχε το βίτσιο να επιδεικνύει κρυφά τη γυμνή γυναίκα του στον υπηρέτη του.

Aυτός που έχει λατρεία στα άτριχα γεννητικά όργανα. Το αντίθετο του τριχόφιλου.

πηγή

Leave a Comment