Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο «BOOM!» – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο «BOOM!»

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο «BOOM!»

H συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ περνά σε άλλη φάση κι έτσι ο Σάκης Τανιμανίδης αναλαμβάνει νέα καθήκοντα.

Έπειτα από πολύμηνο «θρίλερ» στις διαπραγ­ματεύσεις του καναλιού του Φαλήρου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για την τύχη του «Survivor» που τον κρατούσε «όμηρο», ο Σάκης είναι πλέον ελεύ­θερος να περάσει στην επόμενη φάση της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ.

Πριν από λίγες ημέρες ο παρουσιαστής έδωσε τα χέρια για να ανα­λάβει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Boom!», σύμφωνα με τη Realnews. Το τρέιλερ συμμετοχών είναι ήδη στον αέρα και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου. Το «Boom!» με τον Τανιμανίδη στο τιμόνι της παρουσίασης θα ενισχύσει πε­ραιτέρω την απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ, κα­θώς αναμένεται να πάρει θέση μετά την εκπο­μπή του Νίκου Μουτσινά και πριν από το «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Έπειτα από τρία χρόνια στενής συ­νεργασίας με την Acun medya, ο πα­ρουσιαστής συνεργάζεται για πρώτη φορά με άλλον παραγωγό, αυτή τη φορά τον Γιάννη Καραγιάννη, Παρά τις φιλότιμες έως και εξαντλητικές προσπάθειες του Ατζούν να συνεχίσει το «Survivor», τελικά κανένα κανάλι δεν έδειξε ενδιαφέρον για το ριάλιτι επιβίωσης γεγονός το οποίο οδήγησε τον Σάκη στην αποδέσμευση.

πηγή

Leave a Comment