Πόση ώρα πρέπει να διαρκεί το σ*ξ; – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πόση ώρα πρέπει να διαρκεί το σ*ξ;

Πόση ώρα πρέπει να διαρκεί το σ*ξ;

Ο διεθνής μέσος όρος προκαλεί έκπληξη

Κατά καιρούς ζούμε κι ακούμε διάφορα για τις επιδόσεις των αντρών στο κρεβάτι. Ο ένας το αντιμετωπίζει σαν μαραθώνιο, ο άλλος είναι «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε».

Τελικά, υπάρχει φυσιολογική διάρκεια στο σ*ξ κι αν ναι, ποια είναι;

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Βρετανικής Daily Mail, το σ*ξ μπορεί να διαρκεί από 33 δευτερόλεπτα μέχρι 44 λεπτά.

Ομάδα ψυχολόγων επεξεργάστηκε δεδομένα παλαιότερων μελετών, που έγιναν με βάση το χρονικό διάστημα που μεσολαβούσε από την διείσδυση του πέους έως την εκσπερμάτωση.

Η ακριβής καταγραφή είχε επιτευχθεί με… χρονόμετρα, τα οποία οι εθελοντές ενεργοποιούσαν αμέσως μόλις άρχιζε η διείσδυση και τα σταματούσαν αμέσως μετά την εκσπερμάτωση.

“Προφανώς η διαδικασία αυτή από μόνη της είναι αρκετή για να διαταράξει την ηρεμία της ερωτικής πράξης, αλλά, όπως και νά ‘χει, τα ζευγάρια ακολούθησαν αυτή τη διαδικασία κάθε φορά που έκαναν σ*ξ στη διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων” δήλωσε ο Dr Zietsch.

Η μεγάλη χρονική απόκλιση καταδεικνύει ότι κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό κι ότι δεν έχουν κανένα νόημα οι συγκρίσεις. Εντύπωση, δε, προκαλεί ο διεθνής μέσος όρος, που δεν ξεπερνούσε τα 5,4 λεπτά, προς απογοήτευση των γυναικών….

Σχετικά με το αν η διάρκεια του σ*ξ επηρεάζεται από τη χρήση ή όχι του προφυλακτικού, κι από το αν έχει κάνει κάποιος ή όχι περιτομή, οι ερευνητές είπαν ότι δεν παίζουν ρόλο.

πηγή

Leave a Comment