Το καφέ της Χαράς: Το καστ, τα γυρίσματα και οι νέες ιστορίες! – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το καφέ της Χαράς: Το καστ, τα γυρίσματα και οι νέες ιστορίες!

Το καφέ της Χαράς: Το καστ, τα γυρίσματα και οι νέες ιστορίες!

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 κάνουν διάφορα «μαγειρέματα» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω των 30 χρόνων λειτουργίας του σταθμού.

Ένα από αυτά είναι η επιστροφή της κωμικής σειράς «Το καφέ της Χαράς», που έχει γράψει τη δική της ιστορία,15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, με νέα επεισόδια!
Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έχουν αρχίσει εδώ και πολλούς μήνες συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ώστε να ανοίξουν ξανά το «Καφέ της Χαράς», την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του σταθμού.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η συνεργασία, ενώ αυτή την περίοδο διευθετούνται οι λεπτομέρειες σχετικά με το οικο-νομικό πακέτο της σειράς και τη συχνότητα προβολής της- αν θα προβάλλεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, -αν τελικά η σειρά πάρει το πράσινο φως- πρόκειται να παραμείνει σχεδόν ίδιο, με κάποιες εξαιρέσεις.

Συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου θα συμμετάσχει στα τέσσερα-πέντε πρώτα επεισόδια. λόγω του ότι θα συνεχίσει η οικογενειακή κωμωδία «Το σόι σου», ενώ ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θα συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια αφού η κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Από τους παλιούς γνώριμους χαρακτήρες σίγουρα θα είναι η Τζόυς Ευείδη, η Σοφία Μουτίδου, ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο Πάρης Σκαρτσόλιας και η Εφη Ρασσιά.

Βέβαια, στο καστ θα γίνουν πολλές προσθήκες γνωστών, αγαπημένων ηθοποιών και νεότερων. Πάντως, από τη στιγμή που θα ανάψει επίσημα το πράσινο φως, οι συντελεστές θα αρχίσουν άμεσα γυρίσματα για να έχουν τον χρόνο με το μέρος τους.

Η πρώτη νέα ιστορία, η οποία θα είναι και ο κεντρικός άξονας της σειράς, θα έχει να κάνει με τη σχέση του Μανωλάκη και της Βάλιας, που όχι μόνο εξακολουθούν να είναι μαζί αλλά επισημοποιούν τη σχέση τους. Έτσι, ο Περίανδρος Πώποτας και η Χαρά Χάσκα θα γίνουν από ζευγάρι… συμπέθεροι.

Παράλληλα, η Σταυρούλα Πώποτα-Φατσέα φαίνεται να έχει εξελιχθεί στο πέρασμα των χρόνων και στέκεται στα πόδια της. Μάλιστα, πρόκειται να δούμε μία μεγάλη ανατροπή σε αυτόν τον ρόλο που θα εκπλήξει ευχάριστα τους τηλεθεατές.

Μια από τις νέες αφίξεις είναι αυτή της ηθοποιού Ζέτας Δούκα, η οποία, έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει. Η ηθοποιός θα υποδυθεί μία ηρωίδα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Περιάνδρου και θα δημιουργηθεί ανάμεσα τους ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο.

Πηγή: mytv

Leave a Comment