Τροχαίο στην Αγίου Μελετίου: «Βρείτε ποιος σκότωσε το παιδί μου» ξεσπά ο πατέρας της 23χρονης – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Παράξενα

Τροχαίο στην Αγίου Μελετίου: «Βρείτε ποιος σκότωσε το παιδί μου» ξεσπά ο πατέρας της 23χρονης

Τροχαίο στην Αγίου Μελετίου: «Βρείτε ποιος σκότωσε το παιδί μου» ξεσπά ο πατέρας της 23χρονης

featured image

«Ο άνθρωπος που τη σκότωσε έφυγε, ούτε της έδωσε σημασία, εξαφανίστηκε», ανέφερε ο πατέρας – Φως στις συνθήκες θα ρίξει το υλικό από τις κάμερες της περιοχής 

Να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες, υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, στοιχίζοντας τη ζωή της 23χρονης κόρης του και του 26χρονου φίλου της, στην Αγίου Μελετίου, τα ξημερώματα της Κυριακής, ζητάει ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

«Ο άνθρωπος που την σκότωσε έφυγε, ούτε της έδωσε σημασία και εξαφανίστηκε. Θέλω να βρεθεί ο άνθρωπος που σκότωσε την κόρη μου και το αγόρι της», λέει στον Alpha ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Η όμορφη Βερόνικα, πολωνικής καταγωγής, σπούδαζε μικροβιολογία στα ΤΕΙ.

Με βάση τις πληροφορίες, η αστυνομία, έπειτα από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, εξετάζει το ενδεχόμενο ο 26χρονος Σόκολ, αλβανικής καταγωγής, οδηγός της μοτοσικλέτας να μπήκε αντίθετα στην οδό Αγίου Μελετίου και εκεί να συνέβη η σφοδρή σύγκρουση με διερχόμενο όχημα, που ύστερα από το τροχαίο, εγκατέλειψε τους δύο νέους στην άσφαλτο.

«Είδαμε ένα μαύρο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή, ακούσαμε μία φωνή που έλεγε σε ένα αυτοκίνητο “σταμάτα, σταμάτα”, αλλά αυτός πήρε φόρα κι έφυγε», ανέφερε μάρτυρας.

Εντούτοις, προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ο 26χρονος εξέπνευσε στην άσφαλτο, ενώ η κοπέλα στο νοσοκομείο.

troxaio_zeugos

Leave a Comment