Χατζηβασιλείου: Οι απίστευτες σπόντες της στο instagram που δεν περιμέναμε να δούμε- Τι συμβαίνει; (φωτο) – kamarini.com
LifeStyle ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χατζηβασιλείου: Οι απίστευτες σπόντες της στο instagram που δεν περιμέναμε να δούμε- Τι συμβαίνει; (φωτο)

Χατζηβασιλείου: Οι απίστευτες σπόντες της στο instagram που δεν περιμέναμε να δούμε- Τι συμβαίνει; (φωτο)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από το instagram της «πετά» τη μία σπόντα μετά την άλλη.

Μπορεί η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτου» να βρίσκεται σε διακοπές, όμως δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες της και μηνύματα όλο νόημα.

Τι συμβαίνει;

Η συνεργασία της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Alpha μετράει πολλά χρόνια, καθώς το «Πάμε πακέτο» προβαλλόταν για δεκατέσσερις ολόκληρες σεζόν με επιτυχία ακόμα και όταν άλλαξε ώρα και μέρα.

Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, οι φήμες ήθελαν τη Βίκυ να μην έρχεται σε συμφωνία με τους υπεύθυνους του Alpha για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και έντονα ακούγονταν ότι η παρουσιάστρια έχει δεχτεί πρόταση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό!

Όμως, οι συζητήσεις με τον Alpha δεν είχαν τελειώσει… η Βίκυ Χατζηβασιλείου δέχτηκε πρόταση από τους ιθύνοντες του Alpha να παραμείνει στο κανάλι αλλά με άλλη εκπομπή, όμως τουλάχιστον έως τώρα δεν έχουν δώσει τα χέρια, όπως ανέφερε η εφημερίδα RealLife.

Η Βίκυ της τελευταίες μέρες δημοσιεύει φωτογραφίες της και μηνύματα-«καρφιά», που δεν περιμέναμε να διαβάσουμε. Τι εννοούμε;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απολαμβάνει τις διακοπές της και συνάμα είναι ενεργή στο instagram.
Καθημερινά δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες της και μηνύματα όλο νόημα.

Η Βίκυ γράφει: “Με τα “όχι” οριοθετείται ο αυτοσεβασμός (και η καριέρα..) αλλά κυρίως δομείται η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω πολλά όχι στη ζωή μου και δεν μετάνιωσα για κανένα.😉 Καλημέρα”!

“Ο καθένας, με τη….στάθμη του. Καλημέρα ❤” σχολίασε όλο νόημα

Και το κορυφαίο που έγραψε: “Στα δέντρα αγάπες μου! Στα δέντρα! Τουλάχιστον αυτά τα κλαδιά δεν σου τα πριονίζει κανείς…😜😄 Καλημέρα”!

πηγή

Leave a Comment