18 μηνών βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μητέρα του το ξέχασε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο για 10 ώρες!! – kamarini.com
Διάφορα ΠΑΡΑΞΕΝΑ

18 μηνών βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μητέρα του το ξέχασε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο για 10 ώρες!!

Μια γυναίκα βρίσκεται υπό κράτηση αυτή τη στιγμή, καθώς υπάρχουν κατηγορίες εναντίον της που συσχετίζονται με το θάνατο του 18 μηνών βρέφους της, το οποίο το ξέχασε μέσα σε ένα καυτό αμάξι προκαλώντας τον θάνατο του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η μητέρα του βρέφους, η 23χρονη Alexandra Raven Scott, έφερε το νεαρό αγόρι, Chergery Teywoh Lew Mays, την Τετάρτη το απόγευμα στο νοσοκομείο Howard Memorial με σοβαρές σωματικές ζημιές αυτό όμως απεβίωσε.

Alexandrea Raven Scott, a 23-year-old California mother was arrested after allegedly leaving her 18-month-old son in a hot car for 10 hours while she 'socialized'

Πιστεύεται ότι η γυναίκα ξέχασε το παιδί της στο αμάξι καθώς αυτή είχε πάει να επισκεφτεί κάποιους φίλους της περίπου στις 3 το πρωί.

Police say Alexandrea Raven Scott left her son Chergery Teywoh Lew Mays, pictured, inside of her car around 3am

Ο ντετέκτιβ Andrew Porter δήλωσε:” Πιστεύεται ότι το παιδί έμεινε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με όλα τα παράθυρα κλειστά για περισσότερο από δέκα ώρες.”

Την ώρα που βρέθηκε το παιδί περίπου στις 1 το μεσημέρι η θερμοκρασία του αέρα ήταν περίπου στους 27 βαθμούς και μέσα στο αμάξι επικρατούσε θερμοκρασία άνω των 50 βαθμών κελσίου.

Η Scott κρατείται μιας και υπάρχουν υποψίες ότι συνειδητά προκάλεσε η επέτρεψε στο παιδί της να υποφέρει από σοβαρές ζημιές και εν τέλει να πεθάνει.

Scott is believed to have left her child in the car, unattended in the back seat with the windows rolled up for about 10 hours

Οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι ποτέ ασφαλές να αφήνεις ένα παιδί μόνο του στο αμάξι άσχετα με τον καιρό και την θερμοκρασία που επικρατεί έξω, ακόμα και με το παράθυρο ανοιχτό.

By the time she returned it was 80 degrees outside and 130 inside the car - the child was dead

Για να θυμάστε ότι ένα παιδί βρίσκεται μέσα στο αμάξι προτείνουν να έχετε ένα μεγάλο λούτρινο αρκουδάκι στην παιδική θέση όταν αυτό δεν είναι, και όταν το παιδί βρίσκεται στο αμάξι να μετακινείτε το αρκουδάκι στο μπροστινό κάθισμα.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.kamarini.com