«Με έδερνε, με φώναζε χοντρή και με ξεφτίλιζε στον κόσμο. Τον χώρισα, έχασα 60 κιλά και έγινα μια κούκλα» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

«Με έδερνε, με φώναζε χοντρή και με ξεφτίλιζε στον κόσμο. Τον χώρισα, έχασα 60 κιλά και έγινα μια κούκλα»

featured image

Η Alvina Rayne δεν ήταν πάντα υπέρβαρη. Όταν όμως έμπλεξε σε μία σχέση στην οποία δεχόταν κακοποίηση ξεκινήσει να τρώει γρήγορο φαγητό και αισθανόταν κατάθλιψη. Η μητέρα από την Philadelphia στράφηκε στα λιπαρά φαγητά…

Η Alvina Rayne δεν ήταν πάντα υπέρβαρη. Όταν ωστόσο έμπλεξε σε μία σχέση που δεχόταν κακοποίηση ξεκίνησε να τρώει γρήγορο φαγητό και αισθανόταν κατάθλιψη

Η μητέρα από την Philadelphia στράφηκε στα λιπαρά φαγητά και στην ζάχαρη για να αντιμετωπίσει την λεκτική κακοποίηση που βίωνε συστηματικά.

Όπως πολλοί άνθρωποι σε τέτοιου τύπου σχέσεις, η Alvina δεν ήταν αρκετά δυνατή ώστε να τον αφήσει… όχι ακόμα.

Στα χειρότερά της, είχε φτάσει να ζυγίζει 125 κιλά. Με αυξημένη πίεση, προ-διαβήτη, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και κρίσεις πανικού, η υγεία της είχε πάρει την κάτω βόλτα.

Ωστόσο, το 2009, πήρε τη μεγάλη απόφαση ότι δεν θα τον ανεχόταν άλλο. Ήξερε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει και γρήγορα. Ειδικά αφού είχε παιδιά που εξαρτιόντουσαν από εκείνη.

Μάζεψε όση δύναμη είχε και παράτησε μια για πάντα τον φίλο της. Πέραν αυτού, ωστόσο, το 2009 αποφάσισε να κάνει και μία τεράστια αλλαγή στην διατροφή και τον τρόπο ζωής της.

Κάθε φορά που δεν άντεχε να συνεχίσει την δίαιτα, θυμόταν όλα αυτά τα οποία της έλεγε ο πρώην της. Το «Κανείς δεν θα σε θέλει» που της έλεγε έγινε η κινητήριος δύναμη πίσω από την μεταμόρφωσή της. Ήθελα να αποδείξει ότι δεν είχε δίκιο και έχασε 58 κιλά!

Με τα βίντεο τα οποία δημοσιεύει η ίδια στο blog της, η Alvina θέλει να εμπνεύσει και άλλους να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές.

Αφού έχασε 58 κιλά, η Alvina έτυχε να συναντήσει την μητέρα του πρώην της, η οποία έμεινε άφωνη με την νέα της εμφάνιση. Τα νέα ταξίδεψαν σύντομα.

Ο πρώην της την τηλεφώνησε και της είπε, «Άκουσα έγινε πιο όμορφη.» Πέραν αυτού, επιχείρησε να την ξανακερδίσει!

Ωστόσο, εκείνη του είπε ότι αυτό δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει. Τώρα, είναι χαρούμενη με τον νέο της άντρα, Sascha, πουτης φέρεται όπως της αξίζει.

«Θέλω όλοι να μάθουν πως μπορούν να αρχίσουν ξανά την ζωή τους. Δεν χρειάζεται να μείνεις εκεί που είσαι, είναι πολύ ωραίο να καταλαβαίνεις πως έχεις τον έλεγχο του σώματος και της ζωής σου.»

Πώς σας φάνηκε η ιστορία της;