Γυναίκα άρπαζε παιδιά και τα πουλούσε σε σπείρες παιδόφιλων για 17 ευρώ - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Γυναίκα άρπαζε παιδιά και τα πουλούσε σε σπείρες παιδόφιλων για 17 ευρώ

featured image

Μια απαγωγέας αποκάλυψε λεπτομέρειες που σοκάρουν σχετικά με το πώς οι συμμορίες στις Φιλιππίνες απαγάγουν παιδιά και στη συνέχεια τα πουλούν σε ξένους παιδεραστές.

Η Lilibeth Bustamante συνελήφθη στις 20 Φεβρουαρίου στην πόλη Paranaque, την ώρα που πήγε ν’ απαγάγει ένα 10χρονο κοριτσάκι.

Η μικρούλα έπαιζε δίπλα στο σπίτι της όταν η Bustamante την έπιασε από το χέρι και της είπε να πάει μαζί της σε ένα μαγαζί, αλλά ένας γείτονας τη σταμάτησε όταν είδε το κορίτσι να ζητάει βοήθεια.

Lilibeth Bustamante was caught attempting to abduct a 10-year-old girl in Paranaque City on February 20 and later told police horrifying details of the criminal gangs who sell children into sex slavery

Ενώ ήταν υπό αυστηρή κι εξονυχιστική ανάκριση, η Bustamante ομολόγησε το πώς λειτουργούν οι συμμορίες που απαγάγουν παιδιά στις Φιλιππίνες για να τα πουλούν ως σεξουαλικούς σκλάβους σε παιδόφιλους.

Η Bustamante είπε ότι έπαιρνε 1.000 πέσος (περίπου 17€) για κάθε παιδί και πως συνεργαζόταν με μια άλλη γυναίκα, με την οποία άρπαζαν τα παιδιά από τους δρόμους και τα μετέφεραν στους ανωτέρούς τους.

Bustamante (pictured) said she is paid around £15 per child and is set a quota of two children per week by the gang she works for

“Τα έπαιρνα μόνο και τα πουλούσα κι εκείνοι μου έδιναν χίλια πέσος,” είπε με σοκαριστική ειλικρίνεια η Bustamante.

“Έχουμε όριο τα 2 παιδιά την εβδομάδα από 10 ετών και άνω.”

“Απαιτούν να παίρνουμε τα όμορφα παιδιά, ενώ όσο πιο όμορφα είναι, τόσο πιο καλά πληρωνόμαστε.”

Bustamante was found in possession of a dozen stolen ID cards belonging to other women when she was arrested (pictured)

Η Bustamante είπε ότι έχει αρπάξει δεκάδες παιδιά από τότε που μπήκε στη συμμορία.

“Κινούμαστε στη Μανίλα και τις κοντινές πόλεις. Δεν σταματάμε μέχρι να πιάσουμε το όριό μας.”

Η υπόθεσή της έχει προκαλέσει οργή στις Φιλιππίνες, με τους κατοίκους της Μανίλα να απαιτούν από την κυβέρνηση να συλλάβει το συντομότερο δυνατό όλα τα μέλη αυτής της συμμορίας.

Μακάρι να συλληφθούν όλοι σύντομα για να μην κινδυνεύσει κανένα άλλο παιδί απ’ αυτούς τους δαίμονες.