Άντρας βίασε και αποκεφάλισε 4χρονο κορίτσι και έγδαρε το πρόσωπό του για να μην το αναγνωρίσει η αστυνομία - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Άντρας βίασε και αποκεφάλισε 4χρονο κορίτσι και έγδαρε το πρόσωπό του για να μην το αναγνωρίσει η αστυνομία

featured image

Ένας άντρας βίασε και αποκεφάλισε ένα 4χρονο κορίτσι και μετά έγδαρε το δέρμα του προσώπου του, ώστε να μην μπορεί να το αναγνωρίσει η αστυνομία.

Ο 27χρονος, από την πόλη Khopoli της Ινδίας, ήθελε να έχει σεξουαλική σχέση με τη μητέρα του κοριτσιού, κατά την αστυνομία.

Ωστόσο, όταν εκείνη τον απέρριψε, ο 27χρονος βίασε και σκότωσε το παιδί της με τον πιο φρικτό τρόπο προκειμένου να την εκδικηθεί.

Ο δράστης αποκεφάλισε το κορίτσι με κουζινομάχαιρο και έγδαρε το δέρμα του προσώπου του, έτσι ώστε οι αρχές να μην μπορούν να το αναγνωρίσουν.

Η μητέρα, που έχει προβλήματα ακοής, τον είχε προειδοποιήσει να μην μπει στο σπίτι και τον απείλησε ότι θα μιλούσε γι’ αυτό στο σύζυγό της. Εντούτοις, ο δράστης, που ήταν φίλος με τον πατέρα του παιδιού, δεν την άκουσε και άρπαξε το παιδί.

Η αστυνομία βρήκε αργότερα το σώμα της 4χρονης κοντά στο σπίτι του και διαπίστωσε πως ο 27χρονος της είχε επιτεθεί σεξουαλικά.

Ένα μικρό παιδί έφυγε με τον πιο φρικαλέο τρόπο στα χέρια ενός αρρωστημένου ανθρώπου. Καλό ταξίδι στ’ αγγελούδι…

[]