Μάνα μαζί με τον εραστή της βίασαν και σκότωσαν την 4χρονη κόρη της και είπαν πως το παιδί πνίγηκε στην πισίνα - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Μάνα μαζί με τον εραστή της βίασαν και σκότωσαν την 4χρονη κόρη της και είπαν πως το παιδί πνίγηκε στην πισίνα

featured image

Μια μάνα και ο φίλος της συνελήφθησαν για τον βιασμό και τη δολοφονία της 4χρονης κόρης της, αφότου ισχυρίστηκαν ότι το κορίτσι πνίγηκε στην πισίνα τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Bianca Xiomara Godoy από την Αργεντινή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο κοντά στο Μπουένος Άιρες, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν το μικρό κορίτσι.

Η μητέρα της, η 25χρονη Viviana Beatriz Roldan και ο φίλος της, ο 23χρονος Federico Sebastian Espinoza, δήλωσαν στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι βρήκαν την Bianca αναίσθητη στην πισίνα του σπιτιού τους.

Four-year-old Bianca Xiomara Godoy was rushed to a hospital in Buenos Aires, Argentina on Friday night but doctors were unable to revive the little girl

Το σώμα της Bianca είχε ορατά σημάδια κακοποίησης, τα οποία πιθανώς να προκλήθηκαν από ζώνη, και είχε εκδορές στο λαιμό και μώλωπες στο πρόσωπό της.

Από την νεκροψία φάνηκε επίσης ότι η Bianca ήταν δεμένη από τους αστραγάλους και τους καρπούς της.

Η αστυνομία είπε επίσης ότι το μικρό κορίτσι είχε εσωτερικά τραύματα στον πρωκτό, τα οποία αποδεικνύουν πως το παιδί είχε βιαστεί.

Οι αστυνομικοί αμφισβήτησαν τόσο την Roldan όσο και τον Espinoza για το θάνατο του μικρού κοριτσιού.