Μάνα πέθανε από την στεναχώρια της που ο σύζυγός της βίασε και σκότωσε την 6χρονη κόρη τους - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Μάνα πέθανε από την στεναχώρια της που ο σύζυγός της βίασε και σκότωσε την 6χρονη κόρη τους

featured image

Μια γυναίκα της οποίας ο σύζυγος βίασε και σκότωσε την κόρη της δια του απαγχονισμού, πέθανε από τη στεναχώρια της έξι μήνες αργότερα.

Ο σύζυγος της Anna Zubko, ο Yaroslav Oleiniko, σκότωσε την 6χρονη κόρη τους Veronika και την κρέμασε από ένα φράχτη με το αγαπημένο της παιχνίδι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της.

Anna Zubko with her daughter Veronika and her younger son Ivan

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε πως ο Oleiniko βίαζε επανειλημμένα τη μικρή Veronika πριν το θάνατό της.

Η μητέρα δεν ξεπέρασε ποτέ αυτή την τραγωδία και πέθανε από πνευμονία έξι μήνες μετά το θάνατο της αγαπημένης της κόρης.

Ms Zubko with her husband, Yaroslav Oleinikov, and their daughter

Η μικρούλα βρέθηκε κρεμασμένη από το φράκτη στην αυλή κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην πόλη Rostov-on-Don της  Ρωσίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Yaroslav Oleinikov, 28, was arrested and taken into custody and was charged with rape and murder of his six-year-old daughter 

Μετά την τραγωδία, η Zubko έπεσε σε βαριά κατάθλιψη και πέθανε από πνευμονία επειδή αρνιόταν να πάει σε γιατρό.

After the tragic death of her daughter, Ms Zubko became depressed and did not seek treatment for pneumonia and died 

Μετά την κηδεία του κοριτσιού, οι αρχές αφαίρεσαν από την 27χρονη τα γονικά δικαιώματα του 3 ετών γιου της  Ivan, ο οποίος μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο.

Ms Zubko with her daughter Veronika, was was allegedly raped and murdered by her father in the Russian city of Rostov-on-Don

Αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για τη μητέρα, η οποία λάτρευε τα παιδιά της και πάντα ονειρευόταν να κάνει μια όμορφη οικογένεια, μ’ αποτέλεσμα να πεθάνει από τη στεναχώρια της…