Τσακαλώτος: Αμφισβητούμε ότι ο δημόσιος τομέας είναι συνώνυμο του προβλήματος - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Τσακαλώτος: Αμφισβητούμε ότι ο δημόσιος τομέας είναι συνώνυμο του προβλήματος

featured image

«Στα δύο χρόνια λειτουργίας του υπό την εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών, η κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας του «Κέντρο Πολιτισιμού Ίδρυμα ΣΤαύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ) -όπως δείχνουν και τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας κοινού τα οποία δημοσίευσε το Κέντρο- η καταγραφή του ως βασικού προορισμού ψυχαγωγίας, μάθησης και άθλησης και κορυφαίου προορισμού πολιτισμού της Αθήνας, αλλά και η ανάδειξή του ως βασικού μητροπολιτικού πάρκου της πρωτεύουσας, έρχονται να αμφισβητήσουν την αντίληψη ότι στην Ελλάδα ο δημόσιος τομέας είναι συνώνυμο του προβλήματος. Το αντίθετο συμβαίνει. Το Δημόσιο μπορεί να αποτελεί μέρος της λύσης», αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος,

Αφορμή υπήρξε η συμπλήρωση (τον Φεβρουάριο) δύο χρόνων από την παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην ελληνική πολιτεία.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Το γεγονός αυτό γίνεται αποδεκτό από τους πολίτες, καθώς σύμφωνα με την ίδια έρευνα το σύνολο σχεδόν των επισκεπτών έχει θετική άποψη για το Κέντρο ενώ το 61% αυτών γνωρίζει ότι το ΚΠΙΣΝ βρίσκεται υπό την εποπτεία του ελληνικού Δημοσίου», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Τσακαλώτος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ