Έτσι αποχαιρετά η «Μπρέντα» του Μπέβερλι Χιλς τον «Ντίλαν» - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Έτσι αποχαιρετά η «Μπρέντα» του Μπέβερλι Χιλς τον «Ντίλαν»

featured image

Συντετριμμένη είναι η ηθοποιός Σάνον Ντόχερτι, η τηλεοπτική «Μπρέντα» του Beverly Hills 90219, μετά την απώλεια του συναδέλφου της Λουκ Πέρι, που υποδυόταν στη θρυλική σειρά της δεκαετίας του "90 τον Ντίλαν.

«Είμαι σοκαρισμένη. Η καρδιά που έχει ραγίσει. Είμαι συντετριμμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις με τον Λουκ, που με κάνουν να χαμογελώ και έχουν αποτυπωθεί για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου» δήλωσε η 47χρονη στο People.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Ο Λουκ Πέρι έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, ενώ νοσηλευόταν έπειτα από εγκεφαλικό.

Η Ντόχερτι συμπρωταγωνίστησε για χρόνια στη σειρά Beverly Hills 90210 και υπήρξε ως Μπρέντα Γουόλς ζευγάρι με τον Ντίλαν ΜακΚέι, που υποδυόταν ο Πέρι.

Οι δύο ηθοποιοί χάθηκαν όταν ολοκληρώθηκε η σειρά αλλά επανασυνδέθηκαν όταν η Ντόχερτι μίλησε δημόσια για τη μάχη της με τον καρκίνο, το 2015.

«Ο Λιουκ ήταν ένας έξυπνος, ήσυχος, ταπεινός και περίπλοκος άνδρας με χρυσή καρδιά και ανεξάντλητη πηγή ακεραιότητας και αγάπης. Με προσέγγισε στη διάρκεια της μάχης μου με τον καρκίνο και είμαστε όπως παλιά, μεγαλύτεροι και σοφότεροι, αλλά η σύνδεση ανάμεσά μας παρέμενε» είπε.

Η Σάνον Ντόχερτι και ο Λουκ Πέρι ήταν τα δύο μέλη του παλιού καστ της σειράς που δεν επρόκειτο να συμμετάσχουν στο sequel, που είχε ανακοινωθεί για το επόμενο διάστημα.

«Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο» πρόσθεσε η Ντόχερτι.

Η τηλεοπτική «Μπρέντα» θυμόταν πόσο συχνά και με πόση τρυφερότητα ο Πέρι μιλούσε για τα δύο παιδιά του, τον 21χρονο Τζακ και τη 18χρονη Σόφι. «Ο Λουκ αγαπούσε την οικογένειά του. Μιλούσε με ενθουσιασμό και θαυμασμό για τα παιδιά του, για το πόσο περήφανος ήταν γι’ αυτά. Ήταν η καρδιά του και, όπως ο ίδιος έλεγε, το μεγαλύτερο επίτευγμά του».

Ο Πέρι μπήκε στο νοσοκομείο στις 27 Φεβρουαρίου έχοντας υποστεί εγκεφαλικό. Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο People, δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του. Χθες άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 52 ετών.