Η συγγνώμη του Λουτσέσκου για τη συμπεριφορά του στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Η συγγνώμη του Λουτσέσκου για τη συμπεριφορά του στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

featured image

Έγγραφη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου με την οποία απολογείται και ζητεί συγγνώμη για τα όσα είπε μετά το ματς του Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Πανιώνιος στην Τούμπα, προσκόμισαν οι δικηγόροι του Ρουμάνου τεχνικού, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στην δήλωσή του ο Λουτσέσκου λέει ανάμεσα στα άλλα τα εξής: «Ζητώ συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Από εκεί και πέρα οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ ζήτησαν να απορριφθεί η δίωξη σε βάρος του ή επικουρικά να ληφθεί υπόψη η αρχή της αναλογικότητας. Επίσης πως η δίωξη πρέπει να απορριφθεί επειδή ανάμεσα στα άλλα ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν ονομάτισε κάποιον συγκεκριμένα. Επικαλέστηκε μάλιστα και ένα δεδικασμένο με την δήλωση του Τζιμπριλ Σισέ μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού το 2011, όπου ο τότε ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος δεν άσκησε δίωξη και έστειλε την υπόθεση στο αρχείο, διότι ο Γάλλος μιλούσε σε πρώτο πρόσωπο και αναφερόταν στη δική του ψυχική κατάσταση. Η απόφαση πρόκειται να βγει την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr