Ταχυδρόμος ψεκάζει με σπρέι πιπεριού σκυλάκι και το ζώο σπαράζει από τον πόνο - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Ταχυδρόμος ψεκάζει με σπρέι πιπεριού σκυλάκι και το ζώο σπαράζει από τον πόνο

featured image

Μια οικογένεια από την Καλιφόρνια κοιτούσε σοκαρισμένη το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έδειχνε ότι ο ταχυδρόμος της περιοχής τους έριξε σπρέι πιπεριού στο άτυχο σκυλάκι τους.

Ο ιδιοκτήτης Alfonso Galindo εγκατέστησε κάμερες ασφαλείας στο εξωτερικό του σπιτιού του στο Σαν Ντιέγκο, για να ανακαλύψει τι ήταν οι μαύρη σκόνη που έβλεπε μπροστά από την αυλή του για μήνες.

Pupa is first seen barking excitably at the gate, as the postman approaches the San Diego home

Ωστόσο, ο Galindo σοκαρίστηκε όταν είδε το βίντεο, την περασμένη Τρίτη, το οποίο έδειχνε το αγαπημένο του σκυλάκι, τον Pupa, να χτυπιέται από τον πόνο τη στιγμή που ο ταχυδρόμος πλησίασε το σπίτι του.

Όταν κοίταξε προσεκτικότερα, ο Galindo παρατήρησε ότι ο ταχυδρόμος ψέκασε κάτι από ένα μεταλλικό δοχείο στο πρόσωπο του σκυλιού την ώρα που το ζώο γάβγιζε στην καγκελόπορτα της αυλής.

Suddenly Pupa turns away and begins rubbing her face on the ground

Ο μικρός Pupa τρίβει με μανία το πρόσωπό του στις πλάκες της αυλής για να γλιτώσει από τον πόνο.

Ο Galindo δήλωσε ότι εξέτασε τα βίντεο από τον προηγούμενο μήνα και διαπίστωσε τουλάχιστον εννέα άλλα περιστατικά όπου ο  Pupa χτυπιέται από τον πόνο την ώρα που ο ταχυδρόμος περνάει από την πόρτα.

The seven-year-old rescue writhes around on the floor for several moments, clearly in a great deal of pain

“Ποτέ δεν υποψιάστηκα τον ταχυδρομείο. Ποτέ δεν υποψιάστηκα κάποιον που του εμπιστεύομαι την αλληλογραφία και τα δέματά μου,” είπε ο Galindo.

“Μόλις το είδα, είχα έναν κόμπο στο στομάχι μου.”