Φάμπιο Σίλβα: Το εκκολαπτόμενο πολυβόλο της Πόρτο ετών 17 - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Φάμπιο Σίλβα: Το εκκολαπτόμενο πολυβόλο της Πόρτο ετών 17

featured image

Ο Φάμπιο Σίλβα είναι πολυβόλο από τα λίγα μπροστά από την αντίπαλη εστία κι ας έκλεισε μόλις πριν από λίγο καιρό τα 17 του χρόνια. Πλέον, είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Πόρτο σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σηκώσει ήδη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και κάνει ντόρο!

Μετράει τέσσερις συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Παίρνει τις ευκαιρίες του και στην καθεμιά από αυτές «ψήνεται» όλο και περισσότερο στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού για να φτάσει στο σημείο που πρέπει ώστε να μπορεί να παραστεί επάξια σε καταστάσεις... ασφυκτικής ποδοσφαιρικής πίεσης.

Σε αυτά τα ματς που έχει αγωνιστεί στην Primeira Liga, δεν έχει μπει ποτέ βασικός. Έχει συμμετοχή σε τέσσερις αναμετρήσεις μέχρι και αυτή τη στιγμή και από το τελευταίο διάστημα το όνομά του «παίζει» πιο δυνατά από ποτέ. Και έχει λόγο που γίνεται.

Ο μικρός, σε ηλικία 17 ετών και 22 ημερών έγινε ο νεότερος στην ιστορία της Πόρτο που συμμετέχει σε με την πρώτη ομάδα σε επίσημο ματς. Κι όχι μόνο αυτό, αφού έγινε ο νεότερος σκόρερ σε ολόκληρη την ιστορία των «δράκων»! Στο Κύπελλο Πορτογαλίας, είχε ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Κοϊμπρόες και στο τελικό 5-0 είχε συνεισφορά με γκολ και ασίστ.