ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

featured image

Πρωθυπουργός παροχών (μόνο) για τους παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα…

Τελικά ποιος είναι χειρότερος Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας των 4,5 ετών ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης των 3 μηνών; Γιατί αυτά που δεν έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει ο αρχηγός της ΝΔ!

Θυμάστε στη δεκαετία του ΄60 που διαφήμιζαν διάφοροι απατεωνίσκοι, πως με πολλές δόσεις αγοράζατε παραθαλάσσιο (;;;) οικόπεδο με φως, νερό και τηλέφωνο; Πού στην πορεία οι αγοραστές διαπίστωναν τη μεγάλη απάτη;

Ε, και σήμερα την ίδια κατάσταση βιώνουμε, με την διαφορά όμως, πως δεν είναι απάτη αλλά μια ωμή πραγματικότητα!

Αφού ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξαγγέλλει, πως η Αθήνα έχει επιτύχει στα συμπεράσματα της επερχόμενης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. να περιληφθεί αναφορά στο προσφυγικό και η Κομισιόν να εξασφαλίζει 1 δισ. ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στην Τουρκία το 2020, με τα 600 εκατ. ευρώ να προέρχονται από τον κοινοτικό προϋπολογισμό (σ.σ. δηλαδή και με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων).

Ταυτόχρονα φροντίζει να μεταφέρει – λέγεται τώρα αποσυμφόρηση – εκατοντάδες, χιλιάδες μετανάστες που εισήλθαν παρανόμως στα νησιά μας – στην ηπειρωτική Ελλάδα! Και μέχρι να γίνει η μεταφορά τους και δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα σε πόλεις και κωμοπόλεις της περιφέρειας, ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα έχει φουλάρει εκ νέου τα νησιά μας! Γράφοντας στα παλαιότερα υποδήματά του την Συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας, που τελικά μόνο η Ελλάδα με τους υποτακτικούς Πρωθυπουργούς της τηρεί!

Αλλά ο πολιτισμικός, νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης, μας είπε επίσης, πως όλοι αυτοί οι παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα μας θα συμβάλλουν στην οικονομία της χώρας μας, αφού το δικό μας δυναμικό γερνάει!

Έτσι, ο διακαής πόθος του κ. Πρωθυπουργού είναι η πλήρης ενσωμάτωση όλων αυτών των παράνομων εισβολέων στην Ελλάδα! Η ενσωμάτωσή τους στον Εθνικό μας κορμό; Βεβαίως, αφού θα τους παρέχουμε στέγη, επιδόματα, φως, νερό και …τηλέφωνο!

Ωστόσο, αυτή η ακραία πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη έφερε πολύ σύντομα “το χειροκρότημα” της απέναντι πλευράς!

Αξιόπιστη πηγή μου από την Κωνσταντινούπολη με ενημέρωσε, πως μετά τις εξαγγελίες του Έλληνα Πρωθυπουργού, είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί η ταρίφα των δουλεμπόρων κατά κεφαλή νεοεισερχομένων από την Τουρκία στα νησιά μας! Αφού ήδη σάιτ στην Τουρκία διαφημίζουν την Ελλάδα ως τη χώρα της ΕΕ, που είναι η γη της Επαγγελίας για τους παράνομους μετανάστες! Η οποία (Ελλάς) επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία προς αυτούς, με δωρεάν ξενοδοχεία, δωρεάν σπίτια, επιδοτούμενα προγράμματα εργασίας!

Και όπως μου είπε η πηγή μου:

«Πολύ σύντομα θα δούμε να αυξάνονται οι δουλέμποροι  – διακινητές ψυχών, αφού οι εξαγγελίες του Έλληνα Πρωθυπουργού είναι βούτυρο στο ψωμί, αυτού του εγκληματικού έργου τους»!!

Ω, τι κόσμος μπαμπά! Επίκαιρο και σήμερα…

Στην περίοδο της δικτατορίας (1967-74) παίχτηκε στο θέατρο μια σαρκαστική, ανθρώπινη και εμβληματική σάτιρα του Κώστα Μουρσελά με τον τίτλο «Ω, τι κόσμος μπαμπά»! Τόσα χρόνια μετά από την αθηναϊκή πρεμιέρα της, αυτή η έκφραση είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

Και γιατί το λέω αυτό!

Φίλες και φίλοι, το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο γίνεται δέκτης δεκάδων μηνυμάτων αγανακτισμένων και οργισμένων συμπολιτών μας! Είναι αδύνατον να τα δημοσιοποιήσω όλα! Αλλά, αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω και έχει σχέση με τον πρόλογό μου, απηχεί την πολιτισμική Ελλάδα του σήμερα (ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε), που βρίθει ακροτήτων κατά των Ελλήνων και των αρχών με τις οποίες γαλουχήθηκε μεγαλώνοντας ο Έλληνας και η Ελληνίδα του χτες:

«Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 πρωί (10-12) εποχούμενες  μικροομάδες των δύο ατόμων πέταξαν τρικάκια (φέιγ βολάν) στο ΚΤΕΛ Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας, Ευβοίας στις στάσεις λεωφορείων της οδού Λιοσίων, και στην έξοδο του Μετρό -ηλεκτρικού σταθμού Αττικής. Υπογράφουν τα κόκκινα τρικάκια ως “αντίφα κοινότητα” (antifa-community).

Προφανώς και προέρχονται από την “λίαν δραστηριοποιουμένη αντίφα-κοινότητα κάτω Πατησίων”, δηλαδή στην περιοχή που οι τοίχοι (χωρίς διάκριση οικοδομημάτων) βρίθουν συνθημάτων ποικίλου περιεχομένου (και συχνά ανόητου!) με την υπογραφή τους. Κάθε χαρακτηρισμός που θα άρμοζε για τις πράξεις τους, (που συνήθως προσβάλλουν κατάφωρα τον πατριωτισμό, την Πίστη, τις Αξίες και το συναίσθημα των Ελλήνων), στα συνθηματικά υπονοούμενα και στην παρακίνηση αλλοδαπών εισβολέων τέλεσης παράτυπων ενεργειών (βίαιων??) είναι υποκειμενικό πρόβλημα του καθενός μας…

Κι ένα ωραίο (!) περιστατικό που συνδέεται με τους φερώνυμους αντίφα, αφού μας είναι γνωστές οι φάτσες τους στη γειτονιά..... Δύο άνδρες, ηλικίας 35-45 ετών, λερής και άπλυτης κακόγουστης  εμφάνισης, από τους συγκεκριμένους “κοινοτικούς” είχαν δώσει (προφανώς) ραντεβού στον ηλεκτρικό σταθμό Αττικής. Προηγήθηκε ο ένας και χωρίς “εισιτήριο” περίμενε (στην πλατφόρμα διέλευσης των συρμών) τον έτερο που ήλθε σε δύο λεπτά περίπου και που μπήκε στην πλατφόρμα χωρίς “εισιτήριο” κι αυτός.(πηδώντας τα ...εμπόδια ή σπρώχνοντας επιβάτες).

Με λαχτάρα φιλήθηκαν (μετρήστε μέχρι το δέκα όχι με βιασύνη) χαιρετώντας με υποκοριστικά ο ένας τον άλλον και έδειχναν έκδηλα ικανοποιημένοι από την γύρα των φέιγ βολάν κλπ. όπως ακούσαμε με ανακατεμένα ελληνικά. Στην “αντίφα κοινότητα”, μάλλον μιλάνε πολλές γλώσσες. Αυτό προσπαθούσαμε όλοι στην πλατφόρμα του ηλεκτρικού να αντιληφθούμε καθώς και για το ήθος που αποπνέουν. Ώρα 12:06 μεσημέρι Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019. Ο καιρός ....Αθηναϊκός. Γεμάτος από διδάγματα»!!

Σςςςς… μη ξυπνάτε το κράτος… Λευτεριά… στους μετανάστες…

Φαντάζομαι, πως όλοι ενημερωθήκατε για το τι ακριβώς συνέβη στο Hot Spot στη Μόρια της Λέσβου, όπου “φιλοξενούνται” μετανάστες οι οποίοι παρανόμως εισήλθαν στη χώρα μας!

Στα Συστημικά ΜΜΕ της Πατρίδος μας έγινε ένας κακός χαμός από τη “ζεστή” είδηση! Έκαναν όλοι οι αργυρώνητοι κονδυλοφόροι των ιδιωτικών καναλιών, πως δεν γνώριζαν τίποτε, έκαναν λες και έπεσαν ξαφνικά από το φεγγάρι και αντιλήφθηκαν την ωμή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες στη χώρα τους!

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μόρια, έγραψαν! Εικόνες χάους στο Hot Spot στη Μόρια! Ανεξέλεγκτη η κατάσταση! Δυο νεκροί από τα άγρια επεισόδια και τις συγκρούσεις ομάδων! Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες!

Η κυβέρνηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες! Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, που εδρεύει στη Μυτιλήνη, μίλησε για μια νεκρή γυναίκα!

Βέβαια, οι αναρχο-κομμουνιστές – εθνομηδενιστές έχουν άλλη άποψη, όπως εύγλωττα εκφράζεται στη φωτογραφία που δημοσιεύω!!

Υπάρχει Υπουργός της κυβέρνησης πού πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και είναι κατά φαντασία ασθενής;

Μου είπαν δε, ότι ο ιατρικός του φάκελος φυλάσσεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο του λεκανοπεδίου!

Όχι δεν το πιστεύω και αδυνατώ να υιοθετήσω τέτοιες ακραίες απόψεις!!