Η έκπληξη του Ροντ Στιούαρτ που άφησε άφωνο ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Λος Άντζελες - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Η έκπληξη του Ροντ Στιούαρτ που άφησε άφωνο ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Λος Άντζελες

featured image

Ο γάμος είναι για τα ζευγάρια μια από τις ομορφότερες στιγμές της κοινής τους πορείας στη ζωή. Ωστόσο, για την Σάρον Κουκ και τον Άντριου Άτκινσον πήγε να εξελιχθεί σε φιάσκο και η τελετή να καταστραφεί, μέχρι να εμφανιστεί ο... από μηχανής θεός, για να σώσει την κατάσταση.

Οι δύο νιόπαντροι σχεδίαζαν εδώ και έναν χρόνο τον γάμο τους στο Λας Βέγκας, στο Caesars Palace. Τα είχαν οργανώσει όλα τέλεια, αλλά δεν υπολόγιζαν έναν... αστάθμητο παράγοντα: την πτώχευση του ταξιδιωτικού ομίλου, Thomas Cook, που γέννησε αμφιβολίες για το αν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η γαμήλια τελετή.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τη βρετανική Metro, οι υπεύθυνοι του Caesars Palace πήραν την υπόθεση στα χέρια τους για να διασφαλιστεί ότι όλα θα γίνουν βάσει του σχεδίου -και ακόμη καλύτερα. Έκλεισαν άλλη πτήση με τη Delta για το ζευγάρι και τους 14 φίλους και μέλη της οικογένειάς τους, ενώ τους είχαν ακόμη μια έκπληξη.

Στον γάμο του ζευγαριού από τη Μεγάλη Βρετανία τραγούδησε ο Ροντ Στιούαρτ, ο οποίος βρίσκεται στη μεγαλούπολη της Νεβάδα για μία σειρά συναυλιών. Αυτό που έζησαν ήταν απίστευτο και θα έχουν να λένε για την απίστευτη αυτή εμπειρία, που έκανε τη μεγάλη τους στιγμή ακόμη πιο αξέχαστη.

Δείτε το βίντεο: