Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο λόγος που ο Μπραντ Πιτ στην ομιλία δεν ανέφερε τα παιδιά του - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο λόγος που ο Μπραντ Πιτ στην ομιλία δεν ανέφερε τα παιδιά του

featured image

Ένας από τους μεγάλους νικητές στις Χρυσές Σφαίρες 2020 ήταν και ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος κέρδισε τη Σφαίρα Β’ Ανδρικού ρόλου σε κωμωδία/μιούζικαλ για την ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ». Η ομιλία του διάσημου ηθοποιού κατά την παραλαβή του βραβείου ακόμη συζητείται για διάφορους λόγους.

Εξάλλου, σε αυτήν δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φιλία του με το Λεονάρντο Ντι Κάπριο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκείνος θα μοιραζόταν μαζί του τη σανίδα, αναφερόμενος στη σκηνή του Τιτανικού, κάνοντας την αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια. Επίσης, αστειευόμενος είπε πως η μητέρα του ήθελε να τον συνοδεύσει στη βραδιά, αλλά επειδή όποια γυναίκα είναι δίπλα του την χρεώνουν ως σύντροφό του, ήθελε να αποφύγει την όποια παρεξήγηση. Μάλιστα, η κάμερα εκείνη τη στιγμή εστίασε στην πρώτη του σύζυγο, Τζένιφερ Άνιστον.

Ωστόσο, σε μερίδα του αμερικανικού Τύπου, αλλά και στα social media προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο Μπραντ Πιτ ευχαρίστησε τους πάντες, αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στην ομιλία του στα έξι του παιδιά. Μάλιστα, η «παράλειψη» αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αν και όλοι γνωρίζουν πως ο ηθοποιός έχει αδυναμία στα παιδιά του.


Όπως αναφέρει το TMZ σε δημοσίευμά του, υπήρχε λόγος που ο Πιτ δεν αναφέρθηκε σε αυτά και μάλιστα έγινε με σκοπό. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο ηθοποιός δεν επιθυμούσε να τραβήξει πάνω στα παιδιά του την προσοχή και μάλιστα σε μία περίοδο, όπου με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί δεν έχουν επιλύσει ακόμη τα θέματα που τους χωρίζουν. Μάλιστα, -πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα – πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση του Πιτ, θέλοντας έτσι να προστατεύσει την ιδιωτικότητά τους.

Άλλωστε, μετά το διαζύγιο με την Τζολί, ο ηθοποιός ποτέ δεν αναφέρεται δημοσίως στα παιδιά του, διότι δεν θέλει να τα «χρησιμοποιεί» ως εργαλείο δημοσιότητας. Κάτι, που οι γύρω του θεωρούν ότι κάνει κάποιες φορές η πρώην σύζυγός του.

Πάντως, οι σχέσεις του Πιτ με τα παιδιά του βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και οι συναντήσεις τους τον τελευταίο καιρό έχουν πυκνώσει. Και όχι τυχαία, πριν λίγο καιρό η Τζολί είχε αναφέρει πως αν και θα ήθελε να ζήσει εκτός Αμερικής, αυτή τη στιγμή μένει εκεί όπου ο πατέρας των παιδιών της έχει επιλέξει να ζήσει.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ