• Τρ. Ιαν 26th, 2021

Άγριες μέλισσες: Η «Σμαρώ» δίνει spoiler – Τι θα της συμβεί στη σειρά; (Photos)

ByΠερις

Ιαν 27, 2020

Άγριες μέλισσες: Η «Σμαρώ» δίνει spoiler – Τι θα της συμβεί στη σειρά; (Photos)

Η ηθοποιός, υποδύεται την Σμαρώ στη δημοφιλή σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και στη συνέντευξή της αυτή μίλησε τόσο για τη σειρά όσο και για τον ρόλο της, ενώ δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη, δίνοντας το δικό της spoiler.

Παρακολουθήσατε τις Άγριες μέλισσες πριν ενταχθείτε στο καστ;

Είχα ακούσει για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωνε η σειρά και επειδή παίζω στο θέατρο και δεν είχα τη δυνατότητα να τη δω, είδα κάποια επεισόδια στο Ίντερνετ. Τα είδα πριν γίνω κομμάτι της σειράς, για να δω για ποιο λόγο έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. Οφείλω ως επαγγελματίας να ξέρω γιατί κάτι πάει καλά αλλά και γιατί κάτι δεν πάει καλά.

Γιατί πιστεύετε πως πάει καλά;

Γιατί είναι κάτι διαφορετικό, με άλλη εικόνα. Η ματιά του σκηνοθέτη είναι καινούργια. Επίσης, έχω την εντύπωση πως αυτή η εικόνα και το ότι η σειρά μας ταξιδεύει εκεί που ανήκουμε οι περισσότεροι, σε κάποιο χωριό, χωρίς θόρυβο και πολλές πληροφορίες, έχει ενδιαφέρον. Έχει μια νοσταλγία. Εγώ νιώθω σαν να βλέπω ένα άλμπουμ με φωτογραφίες και κάποιος να μας λέει μία ιστορία. Τώρα δεν έχουμε φωτογραφίες σε χαρτί, μόνο ψηφιακές. Είναι σαν να αλλάζει ο χρόνος.

Γι’ αυτό δεχτήκατε να συμμετάσχετε με τον ρόλο της Σμαρώς;

Ναι! Αλλά μου αρέσει και πολύ ο ρόλος. Έχει αρχή, μέση και τέλος. Κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα στην τηλεόραση. Υπάρχει μία εξέλιξη και έχει ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό να παίζει τέτοιους ρόλους.

Πείτε μου δυο λόγια για τον χαρακτήρα που υποδύεστε…

Η Σμαρώ ασχολείται με το εμπόριο, γυρνάει τα χωριά και πουλάει μέλια. Επίσης, μπορεί να πει τον καφέ και να διαβάσει το χέρι. Έτσι ζει. Αυτή η γυναίκα έχει ισχυρό ένστικτο και αίσθημα επιβίωσης.

Η γιαγιά της είχε διορατικό χάρισμα και της είχε πει ότι το έχει και εκείνη. Όμως η Σμαρώ ακόμη ψάχνει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *