• Τρ. Ιαν 26th, 2021

Ποιος τραγουδιστής παραδέχεται: «Δεν ήμουν σωστός απέναντι στη σύντροφο μου» (Photos)

ByΠερις

Ιαν 27, 2020

Ποιος τραγουδιστής παραδέχεται: «Δεν ήμουν σωστός απέναντι στη σύντροφο μου» (Photos)

Δισκογραφικά, ετοιμάζει νέο άλμπουμ και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να το παρουσιάσει.

Ο Νικηφόρος Βυθούλκας σε συνέντευξή του μίλησε για τον συγκεκριμένο δίσκο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του.

«Στον συγκεκριμένο δίσκο δεν έχω γράψει ούτε ένα τραγούδι. Το μεγαλύτερο μέρος της σύνθεσης είναι του Χρήστου Σαντικάι, ενώ υπάρχουν και κάποια τραγούδια του μαέστρου μου, του Κωνσταντίνου Αβραμόπουλου, αλλά και του Γιάννη Φρασέρη. Στιχουργοί είναι ο Θάνος Παπανικολάου, ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης, αλλά και η Ελένη Γιαννατσούλια, η οποία συμμετέχει σε ένα τραγούδι. Γενικά έχουμε πολύ ωραίο team στον συγκεκριμένο δίσκο και θεωρώ πως τα καλύτερα έρχονται».

Επαγγελματικά, βρίσκεται σε μια ώριμη και δημιουργική περίοδο. Όσον αφορά τα προσωπικά του, ο λόγος στον ίδιο τον Νικηφόρο:

«Γενικά, δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις. Ωστόσο ήμουν για πολλά χρόνια σε μια πολύ όμορφη σχέση, η οποία θα μπορούσε να προχωρήσει και να καταλήξει σε γάμο. Ίσως ήμουν λίγο μικρός για αυτή τη μεγάλη σχέση, η οποία άντεξε στο στρατιωτικό μου, αλλά σχετικά πρόσφατα έληξε.

Κακά τα ψέματα, η δουλειά ενός τραγουδιστή δημιουργεί έξτρα πίεση σε σχέση με κάποια άλλη δουλειά. Και αυτό σ’ το λέω γιατί δεν υπάρχει ηρεμία αλλά ούτε και ο απαραίτητος χρόνος που χρειάζεται να αφιερώσεις στον άνθρωπο σου και να είσαι εκεί στο 100%. Με βάση τους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής, θεωρώ πως δεν ήμουν σωστός απέναντι στη σύντροφο μου.

Και αυτό γιατί είχε κάποιες άλλες απαιτήσεις και κάποια άλλα “θέλω”, τα οποία τη δεδομένη περίοδο δεν μπορούσα να της τα καλύψω. Γι’ αυτό θεώρησα τίμιο και σωστό εκ μέρους μου να αποχωρήσω. Τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας πρέπει να τους κάνουμε ευτυχισμένους και όχι δυστυχείς», ξεκαθαρίζει στο people και παράλληλα παραδέχεται πως ο χωρισμός από την κοπέλα του τον στενοχώρησε αρκετά.

«Εννοείται πως με στενοχώρησε πολύ. Ηλικιακά και επαγγελματικά βρίσκομαι σε ένα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *