• Σα. Ιαν 16th, 2021

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η Δρόσω είναι έγκυος στο παιδί του και την πηγαίνει να κάνει έκτρωση

ByΠερις

Ιαν 30, 2020

Εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα σε ρεπορτάζ της στο περιοδικό «TV O’ CLOCK» η νύχτα πάθους που είδαμε, ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Δρόσω, φέρνει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Πιο συγκεκριμένα, η Δρόσω από τη στιγμή που έμαθε πως περιμένει το παιδί του Νικηφόρου είναι τρομοκρατημένη. Γνωρίζει πως πρόδωσε την αγαπημένη της αδελφή με τον χειρότερο τρόπο και τώρα το παιδί που περιμένει θα πληγώσει την Ασημίνα ανεπανόρθωτα και η σχέση τους θα κλονιστεί για πάντα.

Η Δρόσω ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει τον Νικηφόρο και να του αποκαλύψει την αλήθεια πριν το μάθει οποιοσδήποτε άλλος. Οι δυο τους συναντιούνται και ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η Δρόσω είναι έγκυος στο παιδί του. Ο νεαρός είναι σοκαρισμένος και την απειλεί να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Την επόμενη μέρα, όμως, εκείνος έχει πάρει την απόφασή του. Η μόνη λύση είναι να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Μόνο έτσι η Ασημίνα θα μείνει στο πλευρό του και δεν θα πληγωθεί.
Η Δρόσω, αν και δεν είναι σίγουρη για αυτή την κίνηση, δέχεται και οι δυο τους πηγαίνουν κρυφά στον γυναικολόγο αποφασισμένοι να βάλουν τέρμα σ’ αυτή την εγκυμοσύνη, που μπορεί να τους διαλύσει όλους. Θα κάνει, όμως, έκτρωση η Δρόσω ή θα το μετανιώσουν την τελευταία στιγμή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *