Η Γλυκερία στο gossip-tv: «Με το εγγονάκι μου είμαι τρισευτυχισμένη.Είναι κάτι πέρα από το γονιός»

Ακούσαμε Μουσική

Showbiz Η Γλυκερία στο gossip-tv: «Με το εγγονάκι μου είμαι τρισευτυχισμένη.Είναι κάτι πέρα από το γονιός» Σάββας Μπίτζας 30-01-2020 08:00

Η Γλυκερία είναι μια ερμηνεύτρια με καριέρα χρόνων, η οποία με την πορεία της έχει αποδείξει ότι όταν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, ξεχωρίζεις.

Άλλωστε, αυτό αποδεικνύει η επαγγελματική της σταδιοδρομία και η αγκαλιά που της έχει χαρίσει το κοινό.

Συνάντησα, λοιπόν, την Γλυκερία στο καμαρίνι της στις «Γραμμές» κι εκείνη με χαμόγελο και ένα ωραίο νεύρο μίλησε για πολλά. Η πολυετής συμπόρευση με τον σύζυγό της Στέλιο Φωτιάδη, ο γιος της Κωνσταντίνος που δουλεύουν μαζί, ο ερχομός της εγγονής της ήταν μερικά από αυτά που συζητήσαμε.

Κι αν απορείς γιατί δεν την έχεις δει σε κάποια κριτική επιτροπή talent show, η Γλυκερία δίνει την ειλικρινή της απάντηση.

-Με τη Μελίνα Κανά στις «Γραμμές». Πώς αισθάνεστε;

Υπέροχα! Είναι ένας χώρος που αγαπάω πάρα πολύ κι έχω βρεθεί άλλες δυο φορές. Και τώρα γίνεται ακόμη πιο συγκλονιστικό, με τη συνεργασία της Μελίνας, που την αγαπώ πολύ και τη θαυμάζω. Είχαμε συναντηθεί στη «Σφεντόνα», όταν ακόμη υπήρχε. Είχαμε μια τέλεια συνεργασία και αυτό θα γίνει και τώρα! Έχουμε στην παρέα μας και έναν νέο αξιόλογο τραγουδιστή, τον Χάρη Μακρή, και είμαι ευτυχισμένη που θα βρίσκομαι σε έναν χώρο που αγαπάω και μαζί με καλλιτέχνες που επίσης αγαπάω.

-Τι θα δουν όσοι σας βρεθούν στις «Γραμμές»;

Υπάρχουν τραγούδια δικά μας. Καλές επιλογές από λαϊκό τραγούδι, ενώ έχουμε και δύο αφιερώματα: το ένα στη «Σχολή Θεσσαλονίκης» και το άλλο στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Αυτά είναι κοινές εμφανίσεις, όπως επίσης έχουμε και μια κοινή έναρξη με τη Μελίνα. Το πρόγραμμά μας είναι ωραία δομημένο και το οφείλουμε σε ένα μεγάλο ποσοστό στον Στέλιο Φωτιάδη, που το επιμελήθηκε. Έχουμε 9 εκπληκτικούς μουσικούς με καλούς σολίστες. Έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να αποδώσουμε σωστά και όμορφα τα τραγούδια.

-Συνεργάζεστε χρόνια με τον Στέλιο Φωτιάδη. Σύζυγος και…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *