• Τρ. Ιαν 26th, 2021

“Ο Μπράτης είπε ότι δεν ασχολούνται τα media μαζί του επειδή ειναι γκέι. Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα για…”

ByΠερις

Ιαν 30, 2020

Στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής πήρε θέση για την πρόσφατη δήλωση του Άγγελου Μπράτη για την προσωπική του ζωή, κάνοντας τα δικά του σχόλια.

«Είδα στο dot. ότι κάποιος που είναι σε μια επιτροπή του GNTM ότι δεν ασχολείται με αυτόν ο κόσμος επειδή είναι γκέι. Με στενοχωρεί ένας άνθρωπος ο οποίος λέει ότι δεν τον ακολουθούν τα media επειδή είναι γκέι. Τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα για να σε ακολουθήσουν τα media εκτός από αυτό το τραγελαφικό show της ελληνικής τηλεόρασης; Ύστερα λέει στις κοπέλες πως είναι Bratis Girl. Δεν έχω ακούσει ποτέ στην καριέρα μου ότι ανήκει σε έναν σχεδιαστή κάποιο μοντέλο. Τα μόνα κορίτσια που ξέρω πως ανήκουν κάπου είναι τα κορίτσια της Μαντάμ Κλοντ στο Παρίσι» είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Θυμίζουμε πως ο Άγγελος Μπράτης είχε πει στο dot.: «Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα. Φοβούνται μήπως χάσουν κάνα “πελατάκι”, αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Ο κόσμος έχει προχωρήσει, ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή. Οι άνθρωποι δεν κρίνονται από αυτό, κρίνονται από το ήθος τους και τους τρόπους τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *