• Τρ. Ιαν 26th, 2021

Δίκη για βιασμό ταξιτζή: Θέλει να αποκρύψει τον ομόφυλο ερωτισμό του, λέει ο ηθοποιός

ByΠερις

Ιαν 31, 2020

Στην απολογία του, ο ηθοποιός ανέφερε ότι ο ταξιτζής επέλεξε να μετατραπεί σε θύμα – «Σε όλη τη ζωή μου, όταν βρίσκομαι με γυναίκα, είναι επειδή την θαυμάζω και όταν βρίσκομαι με άντρα, είναι γιατί τον καμαρώνω» ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι η κατηγορία βιασμού τον θίγει

«Ατιμωτική» χαρακτήρισε την κατηγορία του βιασμού του ταξιτζή που του απαγγέλθηκε και για την οποία βρίσκεται εδώ και 15 μήνες προσωρινά κρατούμενος, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς απολογούμενος σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Κατά την μαραθώνια απολογία του ο 30χρονος ηθοποιός αρνήθηκε ότι βίασε ή κακοποίησε σεξουαλικά τον 28χρονο οδηγό ταξί. Υποστήριξε ότι το φερόμενο ως θύμα αυτοτραυματίστηκε προκειμένου να καταδειχθεί στην ιατροδικαστική εξέταση ότι βιάσθηκε με «θλον όργανο». Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο οδηγός ταξί προχώρησε σε αυτή την πράξη επειδή είχε εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη σε υπόθεση ναρκωτικών και «υπό τον φόβο ότι μπορεί να μπλέξει εκ νέου εξαιτίας της υπόθεσης του αυτής με τα ναρκωτικά».
Η απολογία του κατηγορουμένου δεν ολοκληρώθηκε μάλιστα σήμερα λόγω κόπωσης και ασθένειας μέλους της έδρας και αναμένεται να συνεχιστεί στις 24 Φεβρουαρίου, οπότε και ορίστηκε η νέα συνεδρίαση του δικαστηρίου.
«Γνωρίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί» είπε ο ηθοποιός στο δικαστήριο και προσέθεσε: «Πιστεύω ότι εάν δεν είχε πάρει διαστάσεις η ιστορία και δεν είχα βγει τα στοιχεία μου, μπορεί να ζητούσε και χρήματα από την οικογένεια μου. Σε όλη τη ζωή μου, όταν βρίσκομαι με γυναίκα, είναι επειδή την θαυμάζω και όταν βρίσκομαι με άντρα, είναι γιατί τον καμαρώνω. Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι είναι άκρως ατιμωτικό, με θίγει, είμαι 443 ημέρες φυλακή. Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι δεν είμαι εγώ…».
Ξεκινώντας την απολογία του ο κατηγορούμενος ηθοποιός υποστήριξε ότι κάλεσε τον Νοέμβριο του 2018 τον συγκεκριμένο οδηγό ταξί μέσω εφαρμογής, διότι βρίσκονταν μόλις τρία λεπτά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *