Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι: Η κοινή ανακοίνωση, καταγγέλλουν δημοσίευμα για τη σχέση τους - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι: Η κοινή ανακοίνωση, καταγγέλλουν δημοσίευμα για τη σχέση τους

featured image

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα προς την έκτακτη σύνοδο της βασιλικής οικογένειας στο Σάντρινγχαμ, για τους μελλοντικούς ρόλους του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, μετά την ξαφνική τους απόφαση να παραιτηθούν των πριγκιπικών τους καθηκόντων, δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας έρχεται να δημιουργήσει μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» στο Μπάκιγχαμ. Αλλά και να αναγκάσει τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι να βγάλουν έκτακτη κοινή ανακοίνωση, όπου το καταγγέλλουν ως «προσβλητικό» για τη σχέση τους.

«Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μια ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε μια εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου που κάνει εικασίες για τη σχέση ανάμεσα στον Δούκα του Σάσεξ και τον Δούκα του Κέιμπριτζ. Για δύο αδέλφια που νοιάζονται τόσο βαθιά για τα θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση προκλητικής γλώσσας κατ» αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση που εκδόθηκε από τα γραφεία του Ουίλιαμ και του Χάρι.


Αν και στην ανακοίνωση δεν αναφέρουν την εφημερίδα, οι Times ήταν εκείνοι που επικαλούμενοι ανώνυμη πηγή, ανέφεραν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποδιώχθηκαν από μια «στάση μπούλινγκ» του Ουίλιαμ που δεν υποδέχθηκε ευνοϊκά τη Μέγκαν.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ