Δωροθέα Μερκούρη: Είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Δωροθέα Μερκούρη: Είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα

featured image

Στην αγαπημένη της γειτονιά, στην Πλάκα περπάτησε με την κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» η Δωροθέα Μερκούρη.  Η γοητευτική ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον έρωτα και τη σχέση της με τον χρόνο.

«Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα έχω ρυτίδες. Θα έχω ρυτίδες γιατί γελάω πάρα πολύ, έχω πάρα πολλές εκφράσεις και τα ζω όλα πολύ έντονα. Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να μου συμβεί είναι να μην είμαι ευχαριστημένη και χαρούμενη μέσα στη μέρα μου γιατί αυτό σίγουρα θα με γεράσει πολύ πιο γρήγορα από μια ρυτίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είμαι 32 χρονών. Πια δεν μπορώ να τρώω τίποτα τα βράδια. Θα το δεχτώ και αυτό σαν αλλαγή της ηλικίας και θα το αγαπήσω», ενώ παραδέχτηκε πως μικρότερη ήταν πάρα πολύ ανασφαλής. «Τα τελευταία πέντε χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου, θα έλεγα πως έχω αποκτήσει μια αυτοπεποίθηση», συμπλήρωσε η Μερκούρη.

Όσον αφορά τη σχέση με τον έρωτα δεν δίστασε να παραδεχτεί: «Έπεφτα πάρα πολύ στα πατώματα όταν ήμουν μικρή με τις σχέσεις και τους έρωτες μου. Τα ζω όλα με πάρα πολύ πάθος. Αυτή την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένη αλλά είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα. Να ξαναερωτευτώ και να ξαναπληγωθώ».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ