Μαρία Κανελλοπούλου: Ο λόγος που η “Τασία” από “Το Καφέ της Χαράς” δεν έκανε ποτέ οικογένεια

Ακούσαμε Σχέσεις

Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε την Τρίτη η Μαρία Κανελλοπούλου. Η τηλεοπτική «Τασία» από «Το Καφέ της Χαράς», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας τους λόγους που δεν δημιούργησε οικογένεια και δεν απέκτησε παιδιά.

«Είχα μεγάλους έρωτες, χωρισμούς, χαρές, ευτυχίες… Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Έχω συμβιώσει όμως πολλά χρόνια. Δεν είμαι κατά του γάμου. Ποτέ δεν είπα θα παντρευτώ, θα κάνω αυτό… Γιατί από πολύ νωρίς ήξερα πως έρχεται η ζωή και ανατρέπει τα πάντα.

Εγώ έμεινα ορφανή από 10 χρονών. Αυτό ήταν ένα τρομερό μάθημα ζωής. Οπότε το ποτέ και το πάντα στη ζωή μου ήταν με πολλά ερωτηματικά. Ό,τι συνεπάγεται ο μεγάλος και ο μικρός έρωτας το έχω ζήσει. Δεν έχω κενό σε αυτό. Το μόνο κενό της ζωής μου είναι το παιδί. Δεν έτυχε να αποκτήσω ένα παιδί.

Είχα σκεφτεί να υιοθετήσω, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο να το κάνω. Μετά βρίσκεις άλλα πράγματα. Έχω δυο ανίψια. Τα παιδιά της αδερφής μου. Η ανιψιά μου είναι ήδη μάνα. Έχω εγγόνια δηλαδή από την ανιψιά μου. Όταν γεννήθηκε πάθαινα ταχυκαρδία. Έλεγα πως αν κάνω δικό μου παιδί έπρεπε να μοιράσω την αγάπη μου» τόνισε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Δείτε όλα όσα είπε η ηθοποιός στο παραπάνω βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *