Το καφέ της Χαράς: Δεν πάει ο νους σου ποια ηθοποιός είναι η μητέρα της «Αρετής» (photos)

Ακούσαμε Μουσική Σχέσεις

Το καφέ της Χαράς: Δεν πάει ο νους σου ποια ηθοποιός είναι η μητέρα της «Αρετής» (photos)

Ενα νέο και φρέσκο πρόσωπο ανέδειξε το «Καφέ της Χαράς». Υποδύεται τη γλυκιά Αρετή, η οποία όπως λέει θα φτάσει στα άκρα για τον ερωτά της.

Η Μαριαλένα Ροζάκη αποκαλύπτει ακόμη τι ρόλο έπαιξε η μητέρα της στην ενασχόληση της με την υποκριτική και ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ποια είναι η Αρετή που υποδύεστε;

«Είναι ένα ικανό κορίτσι της εποχής, αγαπάει τον Μάνο με αφοσίωση και ειλικρίνεια, και αυτός είναι ο λόγος που όταν η σχέση τους κλονίζεται, η ίδια φτάνει σε ακρότητες από τον έρωτα που αισθάνεται για τον Μάνο».

Αρα θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο της;

«Ναι. Είναι ένας ρόλος πολύ ιδιαίτερος, που μου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμαστώ υποκριτικά. Η Αρετή μπορεί να εξελιχθεί πιο διεκδικητική, θα φανούν διάφορα πρόσωπα δικά της και θα παλέψει για τον ερωτά της».

Πώς σχεδιάζει να αντιδράσει στην έλευση της Βάλιας;

«Η Αρετή θα κάνει πράγματα πιο ακραία και θα φερθεί και ανταγωνιστικά απέναντι στη Βάλια».

Εσείς θα φτάνατε στα άκρα για έναν έρωτα; Εχετε φτάσει;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φτάσει, γιατί εγώ ως χαρακτήρας και λόγω αξιοπρέπειας δεν φτάνω στα άκρα, συνήθως εγκαταλείπω».

Είστε ερωτευμένη αυτήν την περίοδο;

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Το καλοκαίρι σας είδαμε στο «Δικό μας σινεμά». Τι κρατάτε από αυτήν τη συνεργασία;

«Ηταν μια μεγάλη εμπειρία. Επίσης, οι Ρέππας – Παπαθανασίου είναι δύο άνθρωποι που μου έδωσαν ευκαιρία να είμαι μαζί ιούς. Είμαι και σε αυτούς ευγνώμων γιατί και πάλι θα συνεργαστώ μαζί τους στο «Ρεξ» με την παράσταση «Ενα φεγγάρι από χαρτί».

Γιώργος Θεοφάνους. Τι σας συνδέει με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη;

«Με τον κ. Θεοφάνους είχα μια ωραία συνεργασία. Αποτελεί εξαιρετικό πρότυπο και είναι εμπειρία να δουλέψεις κοντά του. Είχα την τύχη να δουλέψω και ως ηθοποιός και ως βοηθός του, και έτσι είδα από κοντά τον…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *