Ο Τάσος Χαλκιάς εξηγεί γιατί επέλεξε να μην πληρωθεί στις “Άγριες Μέλισσες”

Ακούσαμε Τηλεόραση

“Δεν μπορούσα να πάρω λεφτά όταν γνώριζα τι χρήματα έπαιρναν οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου…”

Καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Τάσος Χαλκιάς. Στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στις “Άγριες Μέλισσες” εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μην πληρωθεί.

“Βέβαια και δεν πήρα αμοιβή για τη συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς προκαλώντας την δικαιολογημένη έκπληξη της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ. “Κατά κάποιο τρόπο είναι αυτονόητο αυτό. Γιατί πολύ απλά, όταν πας να συμμετέχεις σε μια σειρά που είναι μια πάρα πολύ μεγάλη παραγωγή, μα πολύ μεγάλη, εάν μετρήσεις τους ηθοποιούς που παίζουν και παίζουν καθημερινά όλοι και τους βάλεις από ένα ελάχιστο μεροκάματο στον κάθε έναν, συν το τεχνικό προσωπικό, η απόσβεση που πρέπει να κάνει ο παραγωγός είναι πάρα πολλά τα λεφτά” πρόσθεσε ο ηθοποιός.

“Μοιραία, λοιπόν, εκείνους που θα ρίξουν πιο πολύ είναι οι ηθοποιοί. Άρα εκεί η πίτα θα μοιραστεί λίγο δύσκολα. Είναι δύσκολο για τους συναδέλφους που παίζουν σε αυτή τη σειρά, ή οποιαδήποτε άλλη, που έχει τέτοιο πλήθος ηθοποιών. Πως να πάω εγώ εμβόλιμος; Είπα πολύ απλά στον κ. Καραγιάννη, “φίλε μου Γιάννη δεν θέλω λεφτά”. Δεν μπορούσα να πάρω λεφτά όταν γνώριζα τι χρήματα έπαιρναν οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου που συμμετέχουν σε αυτή τη σειρά” δήλωσε με ειλικρίνεια ο Τάσος Χαλκιάς.

Όσον αφορά δε την άποψη πολλών για την τηλεόραση, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ξεσπάθωσε με ευγένεια: “Δεν ξέρω ποιος διαιωνίζει την εικόνα πως οι ηθοποιοί στα καθημερινά σίριαλ παίρνουν πολλά χρήματα αλλά θέλω να πω το εξής. Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει μια πολύ λανθασμένη άποψη κάποιων ανθρώπων πως οι ηθοποιοί είναι πάρα πολύ πλούσιοι. Αυτοί δε που μπαίνουν στην τηλεόραση πως γίνονται πάμπλουτοι με πέντε επεισόδια. Είναι πάρα πολύ εσφαλμένη η εικόνα αυτή. Δεν είναι καθόλου έτσι”.

Καθ’ όλη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *