Σάββας Πούμπουρας: «Δεν θέλω να κάνω κάτι που να υπάρχει ήδη στην τηλεόραση»

Μουσική Τηλεόραση

Σάββας Πούμπουρας: «Δεν θέλω να κάνω κάτι που να υπάρχει ήδη στην τηλεόραση»

Πριν από μερικές μέρες έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα «Μy best friend’s fear», στην οποία, όπως λέει, είναι χωμένος 100%.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ αποκάλυψε αν θα συνεχίσει τις φάρσες και την επόμενη σεζόν.

-Τα νούμερα στην πρώτη εκπομπή ήταν πολύ καλά… «Ήταν η πρεμιέρα, οπότε ήταν φυσιολογικό. Αν με ρωτάτε αν το περίμενα, θα πω «ναι», το περίμενα. Γιατί είναι κάτι το οποίο είχε πάρα πολύ καιρό να γίνει και τελείως διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα, οπότε σίγουρα θα κινούσε την περιέργεια. Επίσης, είχαμε κάνει πολύ καλό promotion».

Αν η συνέχεια δεν είναι εξίσου καλή ή κάποια σχόλια είναι αρνητικά, θα επηρεαστείτε;«Δεν μπορώ να δουλεύω με το «αν». Πολλοί λένε «κι αν στη διάρκεια μιας φάρσας πεθάνει κάποιος;». Να ενημερώσω πως τα γυρίσματα έχουν τελειώσει και δεν πέθανε κανένας. Οπότε, δεν μπορούμε να ζούμε με το «αν». Με το «αν» δεν προχώρησε κανείς μπροστά. Μπορεί να ακούγεται λίγο κυνικό αυτό που λέω, αλλά πραγματικά επιλέγουμε σε ποιους θα κάνουμε φάρσες. Έχω απορρίψει ονόματα που μου πρότειναν, με βάση την ηλικία τους, με το αν σηκώνουν την πλάκα, με το αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας κ.λπ… Παίρνουμε backgrounds για όλους αυτούς με τους οποίους ασχολούμαστε. Μαθαίνουμε αν έχουν προβλήματα με την καρδιά, τους ή οτιδήποτε. Είναι πολύ σοβαρή αυτή η παραγωγή. Δεν είναι απλώς ότι μαζευτήκαμε μια παρέα και κάνουμε χουνέρι σε όποιον βρούμε. Είπαμε σε πάρα πολλά ονόματα «όχι». Είναι όλα ελεγμένα από 100 πλευρές, ρίξαμε πάρα πολλή δουλειά σε αυτό».

Άρα, αποκλείεται το σενάριο κάποιος να μην αντιδράσει με χιούμορ, να θυμώσει πολύ ή οτιδήποτε άλλο.

«Πάνω στην τρομάρα σου, τα πρώτα δευτερόλεπτα θα τσαντιστείς, θα φρικάρεις. Αλλά με την αποκάλυψη έρχεται η ανακούφιση. Ότι όλα ήταν ένα κακό όνειρο».

Έχει γίνει κάποια συζήτηση για…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *