Φάνης Μουρατίδης: «Είμαι σε ένα στάδιο μετασχηματισμού»

Μαγειρική Τηλεόραση

Ο Φάνης Μουρατίδης παραδέχεται ότι είναι πιο… ματαιόδοξος απ’ ό,τι φαίνεται.

Επίσης, ο τηλεοπτικός Κίμωνας από τη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» παραδέχεται ότι κρύβει μέσα του ένα παιδί, που πιστεύει ότι αν απλώσει τα χέρια του μπορεί να πιάσει τα άστρα…

– Πού βρίσκεται ο Κίμωνας;

«Ο ρόλος είναι στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν και πέρυσι. Ένας άνθρωπος αναποφάσιστος, που συνεχίζει να τον καταβάλλει ο εαυτός του, ο οποίος είναι ένα ακόμα ανεξερεύνητο πεδίο για τον ίδιο. Επαναλαμβάνεται και εξακολουθεί να είναι μεταξύ τυρού και αχλαδίου. Πάντα μπερδεμένος. Τώρα είμαστε σε μια φάση που έχει πάρει την απόφαση να απέχει από οτιδήποτε, μέχρι να ξαναβάλει το στόχο του Μισελέν και από εκεί και πέρα όλα έχουν σχέση με το τι θα σκαρφιστούν οι σεναριογράφοι μας».

– Η συνεργασία με την Πηνελόπη Πλάκα;

«Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και συνεργάτης, θετικότατο πλάσμα, με πολλή όρεξη και κέφι. Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί της και νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη προοπτική μπροστά της».

– Έχετε κουραστεί από την τηλεοπτική πορεία; Θέλετε να κάνετε κάτι άλλο;

«Πάντα θέλω να κάνω κάτι άλλο. Τα πράγματα που με γοητεύουν είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που συνήθως κάνω. Δηλαδή εμένα με βρίσκει κανείς στην ταινία που έχουμε κάνει, την “Τζαμάικα”, ένα όραμα δικό μου. Είμαι σε μια φάση που θα ήθελα περισσότερο να μιλήσω για τις ιστορίες που με αφορούν, αυτές που θα ήθελα να πω εγώ στον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι σε ένα στάδιο μετασχηματισμού».

– Έχει σχέση με τη δουλειά που ετοιμάζετε;

«Ναι, είμαι σε ένα στάδιο… πώς είναι η κουζίνα; Κάνω και το μάγειρα, οπότε ας το θέσουμε έτσι. Μπαίνουν οι πρώτες ύλες, μαγειρεύονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες, κόβονται και ξαφνικά βγάζω ένα πιάτο με τρία μικρά κομματάκια, αλλά είναι υπέροχο. Είμαι ακριβώς σε αυτό το στάδιο, τα υλικά και τα σκεύη έχουν διαλεχτεί και είμαστε στη φάση που ξεκινήσαμε το μαγείρεμα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *