• Τε. Μαΐ 12th, 2021

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Το τραγούδι μου έδωσε πολλά, αλλά μου στέρησε την ενηλικίωση»

ByΠερις

Φεβ 3, 2020

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Το τραγούδι μου έδωσε πολλά, αλλά μου στέρησε την ενηλικίωση»

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου από τότε που ήταν μικρή, τη χαρακτήριζε το πάθος για ό,τι μπορούσε να εξάψει τη φαντασία της, ενώ ανέκαθεν ήταν αδιάφορη απέναντι σε όσα δεν της κινούσαν το ενδιαφέρον.

Είναι από τις γυναίκες που δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματα τους, ενώ φροντίζει να αφήνει πίσω της το χθες και να χαίρεται τη στιγμή. Δεν θέλει να έχει στραμμένα πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί με την προσωπική της ζωή. Αν την έχεις δει έστω μία φορά στη σκηνή, την αγαπάς αμέσως! Ισως γιατί ξέρει να κάνει με έναν μαγικό τρόπο το προσωπικό σου βίωμα… παρέα.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου έχει συνηθίσει να ζει με μια βαλίτσα στο χέρι τα τελευταία χρόνια.

«Τον χειμώνα μου αρέσει να πηγαίνω περιοδεία στην ελληνική επαρχία. Με ενδιαφέρει να μη σταματήσει η ελληνική μουσική να πηγαίνει στην περιφέρεια. Να μη μένει η περιφέρεια μόνο με την τηλεόραση. Να βλέπει και τους καλλιτέχνες από κοντά. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη το κοινό τα έχει δει όλα. Εχει χορτάσει. Ολα έχουν γίνει. Δυστυχώς, όμως, στην περιφέρεια δεν υπάρχουν αρκετοί χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλες παραγωγές. Επίσης, το οικονομικό κομμάτι είναι δυσβάσταχτο. Εγώ επιλέγω να πηγαίνω με λιγότερα χρήματα ώστε να μπορέσω να έρθω σε επαφή με το κοινό. Αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Μπορεί να βρω έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο στα Χανιά ή στην Κοζάνη και να το κάνω για ελάχιστα χρήματα».

Εκτός από επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι και μητέρα ενός παιδιού. «Στην ηλικία των 19 ετών δεν ήμουν έτοιμη να γεννήσω και να μεγαλώσω ένα παιδί, αλλά τα δεδομένα εκείνης της εποχής ήταν τότε άλλα. Θυμάμαι, άλλες φίλες μου είχαν κάνει παιδί σε εκείνη την ηλικία ή και πιο μικρές. Σίγουρα δεν ήμουν καλή μάνα, όχι επειδή δούλευα πολλές ώρες, αλλά γιατί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *