Ζώδια: Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που προσφέρουν ηρεμία και ασφάλεια σε μια σχέση;

Σχέσεις

H αρμονία και η ηρεμία είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια σχέση

Οι εντάσεις δεν αρέσουν σε κανέναν, πόσο μάλλον μέσα σε μια σχέση που θέλει κανείς να νιώθει ασφάλεια και ηρεμία.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι χαλαροί σύντροφοι;

Ο Υδροχόος είναι στην κορυφή των cool συντρόφων. Είναι από την φύση του χαλαρός και δεν του αρέσει να τον πιέζουν. Για αυτό και δεν πιέζει ο ίδιος τους άλλους. Αυτό το ζώδιο τρέφει μεγάλο σεβασμό στους υπόλοιπους και επειδή βάζει σε προτεραιότητα τη δική του ψυχική ισορροπία αλλά και των άλλων, προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο τους τσακωμούς και τις φωνές.  Διότι οι τσακωμοί δεν οδηγούν πουθενά, οπότε όταν προκύπτει ένα πρόβλημα, προσπαθεί να το λύσει με συζήτηση εκείνη την στιγμή. Η χαλαρότητα που δείχνει δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι τα αισθήματά του δεν είναι βαθιά και μακράς διάρκειας, αλλά δεν θέλει να φαίνεται συναισθηματικά εξαρτημένος.

Οι Ζυγοί θέλουν πάνω από όλα να κρατούν ισορροπίες και να διατηρούν την αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι το ζώδιο της ισορροπίας και της αρμονίας για αυτό και αποφεύγουν τις συγκρούσεις με κάθε κόστος. Είναι ευχάριστοι, κοινωνικοί, γοητευτικοί και λατρεύουν όσο τίποτα την ηρεμία, τη γαλήνη και την ισορροπία. Ο Ζυγός δεν καβγαδίζει και δεν του αρέσουν οι τσακωμοί σε μία σχέση. Για τον λόγο αυτό θα κάνει πάντα ένα βήμα πίσω, προκειμένου να λυθεί η όποια παρεξήγηση ή διαφωνία και να προχωρήσει παρακάτω.

Ο Ιχθύς θέλει να χειρίζεται τις καταστάσεις με ψυχραιμία για αυτό και θα κάνει πίσω σε πολλά πράγματα, θα συμβιβαστεί, θα υποχωρήσει και θα υπομείνει πολλά. Ακόμα και αν δεν αντέχει κάποιες καταστάσεις, δεν θα μιλήσει εύκολα, αλλά θα προτιμήσει να κάνει τα στραβά μάτια και προχωρήσει παρακάτω, σαν να μην συμβαίνει κάτι.

Οι Καρκίνοι είναι βαθιά συναισθηματικοί και δίνονται στη σχέση τους 100%. Είναι ο σύντροφος που μετά από έναν καβγά, αφήνει στην άκρη τον εγωισμό του και θα κάνει ένα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *