Συγκλονίζει η Μαρία Κίτσου – “Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα”

Ακούσαμε Σχέσεις Φήμες

“Η μαμά πέρασε μια αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδερφές της και από εκεί πήρα πολλά στοιχεία”.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Μαρία Κίτσου στο Πρωινό, η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες εξομολογήθηκε στον Άρη Καβατζίκη για πολύ προσωπικά θέματα.

“Η μητέρα μου έχει ένα πρόβλημα με την όρασή της, αλλά βλέπει κάθε μέρα τη σειρά, ενώ πριν κοιμόταν νωρίς. Είναι πολύ περήφανη. Βλέπει ελάχιστα και δυστυχώς επιδεινώνεται.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα μου δεθήκαμε πολύ ως οικογένεια, πολύ περισσότερο από ό,τι ήμασταν πριν. Ο θάνατος του πατέρα μου έγινε πολύ ξαφνικά, μέσα σε ενάμιση μήνα, από τη γνωστή ασθένεια. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα, ήταν νέος άνθρωπος. Ήταν λευχαιμία καλπάζουσα.

Θα φροντίσω την υγεία μου, αλλά όχι σε βαθμό τρέλας. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει…”, ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

Η αποκάλυψη που έκανε η Μαρία Κίτσου για την ιστορία της οικογένειας της προκαλεί αίσθηση: “Η μαμά πέρασε μια αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδερφές της και από εκεί πήρα πολλά στοιχεία. Ήταν τρεις αδερφές που έμειναν ορφανές από μητέρα, τις μεγάλωσε ο πατέρας τους, ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος. Οι ηλικίες που είχαν μεταξύ τους οι τρεις αδερφές ταιριάζουν πολύ με τις ηλικίες των κοριτσιών, η μάνα μου ήταν η μικρότερη. Σε χωριό ζούσαν, πήγαιναν στα χωράφια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *