Άγριες Μέλισσες: Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην Μυρσίνη: «Ένιωσα να μου κόβονται τα πόδια»

Ακούσαμε Τηλεόραση Φήμες

Άγριες Μέλισσες: Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην Μυρσίνη: «Ένιωσα να μου κόβονται τα πόδια»

Η τηλεοπτική Μυρσίνη, λοιπόν, μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά του ΑΝΤ1, όπου την παρακολουθούμε 10 χρόνια μετά από την τελευταία της τηλεοπτική σειρά. Έκανε, όμως, μια περιγραφή η οποία μας εξέπληξε.

Ύστερα από δέκα χρόνια αποχής από την τηλεόραση, επιστρέψατε φέτος με τις πολύ επιτυχημένες Αγριες Μέλισσες.

Για να είμαι δίκαιη, πέρσι επέστρεψα στην τηλεόραση με τη σειρά Έτερος· Εγώ – Χαμένες Ψυχές, που θα προβλη­θεί προσεχώς στο star και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τις Άγριες Μέλισσες. Νιώθω τυχερή. Είναι ένα σίριαλ με υψηλή αι­σθητική, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές που θυμίζουν κινημα­τογραφιστές. Το κανάλι και τα στούντιο έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Οσο για εμάς, είναι μαραθώνιος ποιότητας, τα γυρί­σματα είναι σκληρά, βρισκόμαστε για 10 ώρες σε δύσκολες συνθήκες. Όμως χάρη στο κοινό που μας αγκάλιασε, κα­ταφέραμε μια τέτοια επιτυχία.

Τι εισπράττετε από τον ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού και πώς έχει επιδράσει στην καθημερινότητα σας;

Είναι δώρο για μένα η Μυρσίνη. Ένας πολυεπίπεδος ρόλος, θρηνούσα μη­τέρα, στοργική σύζυγος και ερωμένη. Μια γυναίκα μπροστά από την εποχή της, πολύ δυνατή, έξυπνη. Ο μεγάλος καημός της Μυρσίνης δικαιολογεί τη σκληρή της στάση, αφού χάνει το πρώτο της παιδί μέσα σε μια νύχτα και μάλιστα για κάτι παλιοχώραφα. Ο ερα­στής της, ο Θωμάς Κυπραίος, είναι το παυσίπονο της για να κρατηθεί στη ζωή, το μέσο για να φτάσει στον φονιά του γιου της. Αυτό ήθελε και το σενά­ριο, να δείξει πως ο μεγάλος της έρω­τας είναι ο σύζυγος της. Θα σου εκμυστηρευτώ πως πριν από λίγο καιρό ένας κύριος είπε σε μια φίλη «Να μεταφέρετε στη Διδασκάλου πως αυτό που συμβαίνει στο σίριαλ είναι τόσο μέσα στη ζωή. Οταν έχασα το παιδί μου από τροχαίο έκανα μια τέτοια σχέση γιατί είχα ανάγκη να…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *