Έλα στη θέση μου: Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Βλάσης θα κάνει κάτι που θα πληγώσει τη Μαρίνα»

Σχέσεις Τηλεόραση

Έλα στη θέση μου: Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Βλάσης θα κάνει κάτι που θα πληγώσει τη Μαρίνα»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της, αποκάλυψε όσα θα ακολουθήσουν, ενώ ακόμη αποσαφήνισε γιατί η σειρά έχει επιτυχία.

«Έλα στη θέση μου», τέταρτη χρονιά στον Αlpha. Γιατί πιστεύετε ότι ο κόσμος αγαπά να βλέπει την ιστορία που εξελίσσεται στο σίριαλ;

Η ιστορία έχει να κάνει με πάρα πολλές διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων, που όλοι ανήκουν όμως στην ίδια κοινωνία. Υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες έντονοι, άλλοι λιγότερο, υπάρχει ένα πολύ έξυπνο σενάριο που μπλέκει όλους αυτούς και όλο αυτό προκαλεί το ενδιαφέρον στους θεατές.

Πιστεύετε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει βλέποντας σειρές;

Το πιστεύω ακράδαντα, εξ ου και η επιτυχία των καθημερινών σειρών. Ο κόσμος με αυτές ξεχνάει τα προβλήματα του και τον κερδίζουν οι χαρακτήρες, που είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Οπότε νομίζω ότι έχουν πόλο μεγάλη ανάγκη να γελάνε σήμερα. Ισως και οι δραματικές ιστορίες δίνουν μια ανακούφιση στους τηλεθεατές ότι υπάρχουν και χειρότερα και σκέφτονται ότι ευτυχώς δεν τους κυνηγάει κάποιος να τους σκοτώσει.

Σας μιλούν στον δρόμο για τις εξελίξεις; Θέλουν να σας δουν με τον Βλάση;

Γενικά πάρα πολλοί με σταματούν. Μου στέλνουν μηνύματα. Εχει πλάκα, γιατί άλλοι με θέλουν με τον Βλάση, άλλοι με τον Σήφη και άλλοι πάλι με θέλουν με τον εκβιαστή μου. Είναι η πρώτη φορά όμως που με σταματούν και με φωνάζουν σουρλουλου, όπως με αποκαλεί ο Θοδωρής (Χάρης Γρηγορόπουλος).

Τελικά θα καταφέρει η Μαρίνα να έρθει κοντά με τον Βλάση (Γιάννη Τσιμιτσέλη);

Ο Βλάσης θα κάνει κάτι που θα πληγώσει τη Μαρίνα. Και η Μαρίνα θα αρχίσει σιγά σιγά να αναθεωρεί το πόσο ευτυχισμένη θα ήταν με τον Βλάση, γιατί υπάρχει και η Φαίη. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και μια σκευωρία σε βάρος της Μαρίνας.

Εννοείτε το σακάκι με τις φωτογραφίες;

Ναι, ο εκβιασμός από τη Φαίη. Και εκεί είναι πολύ γενναία η απόφαση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *