Κώστας Βουτσάς: Οι ευχές των συναδέλφων του – «Δεν μασάει, είναι ένας και μοναδικός»

Μουσική Τηλεόραση

«Τον περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να είναι εδώ μαζί μας».

Ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται για δεύτερη ημέρα διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου “Αττικόν” με την κατάστασή του να παραμένει σταθερή. Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησαν οι συνεργάτες του στο θέατρο κι έστειλαν τις δικές τους ευχές στον αγαπημένος μας ηθοποιό, με την ελπίδα να επιστρέψει σύντομα κοντά τους και πάνω στο σανίδι.

«Ο κύριος Βουτσάς έχει άσθμα πολλά χρόνια, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Τώρα, βέβαια, με τις ιώσεις, με το γιο του, το οποίο από το σχολείο κάτι φέρνει και όλα αυτά που γίνονται με τα μικρόβια, καταλαβαίνετε ότι αρρώστησε κι εκείνος όπως και όλοι μας φέτος. Η οικογένειά του θεώρησε σωστό να τον πάει στο νοσοκομείο και να λάβει την πρέπουσα φροντίδα. Τον περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να είναι εδώ μαζί μας γιατί ο Κώστας Βουτσάς δεν μασάει, είναι ένας και μοναδικός», είπε η Ευτυχία Φαναριώτη.

«Οι οικείοι του λένε ότι η πορεία του βαίνει προς το καλύτερο. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να είναι αυτό αλήθεια και να ξαναγυρίσει ο Κώστας στο θέατρο. Ήταν λίγο κουρασμένος τον τελευταίο καιρό και του είχαν τύχει και πολλά.

“Έφυγε”η Έρρικα πριν από ένα μήνα, είναι και μεγάλος άνθρωπος, αυτό σημαίνει ότι καταβάλλεται, αλλά ήταν πάρα πολύ ζωτικός, βγαίναμε και έξω. Αν κάτι πήγε στραβά, ελπίζουμε να διορθωθεί. Είναι ένα ανάμεικτο συναίσθημα στεναχώριας και συγκίνησης γιατί λείπει ένας πολύ μεγάλος κρίκος της παράστασης», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *