• Τε. Μαΐ 12th, 2021

Joaquin Phoenix: Τι έκανε με την σύντροφό του μετά τα Οσκαρ -Η φωτό της χρονιάς

ByΠερις

Φεβ 11, 2020

Joaquin Phoenix: Τι έκανε με την σύντροφό του μετά τα Οσκαρ -Η φωτό της χρονιάς

Τα Παράσιτα αδιαμφισβήτητα έκαναν την έκπληξη στα Οσκαρ 2020. Ωστόσο, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τους παραμένει ο Joaquin Phoenix.

Ο Joaquin Phoenix πήρε το πρώτο του βραβείο από την Ακαδημία μόλις χθες, στα Οσκαρ 2020, αλλά είχε χάσει άλλα τρία, σε προηγούμενες απονομές. Αδικία, για πολλούς, καθώς ο Joaquin Phoenix θεωρείται ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του. Ο Joker, η εξαιρετική ερμηνεία του Joker πιο ορθά, τού έδωσε το Οσκαρ, επιστέγασμα μιας πορείας χρόνων στον υποκριτική, σχεδόν από μικρό παιδί. Στα Οσκαρ 2020 ήταν η στιγμή του. Και πρωταγωνίστησε όχι μόνο γιατί πήρε το βραβείο αλλά και γιατί έδωσε μια εξαιρετική ομιλία. Δεν χρησιμοποίησε ούτε ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο του για να ευχαριστήσει τους συντελεστές του Joker. Δεν χρησιμοποίησε ούτε ένα δευτερόλεπτο για να αναφερθεί στον σύντροφό του Ρούνεϊ Μάρα, στην μητέρα του. Χρησιμοποίησε το βήμα των Οσκαρ 2020 για να στείλει βαθιά κοινωνικά μηνύματα, να μιλήσει για τις ανισότητες και το νόημα της δεύτερης ευκαιρίας. Και έκλεισε την ομιλία του στέλνοντας ένα ακόμη κοινωνικό μήνυμα αναφέροντας κάποιους στίχους του αδελφού του River Phoenix. Αυτή ήταν και η μόνη αναφορά του στην οικογένειά του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Ανέφερε, βαθιά συγκινημένος, ένα στίχο του νεκρού αδελφού του για το πώς πρέπει να πορευόμαστε στη ζωή. «Τρέξε προς την σωτηρία με αγάπη και η ειρήνη θα ακολουθήσει».

Και μετά ήρθαν οι φωτό του Joaquin Phoenix με την οικογένειά του ολόκληρη, τις αδελφές του, τα ανίψια του, την μητέρα του, στα πάρτι των Οσκαρ, αλλά και η φωτό της χρονιάς από τα Οσκαρ 2020: Πώς γιορτάζει ένας ηθοποιός το Οσκαρ του; Ο Joaquin Phoenix έχει την απάντηση: Πολύ πιο απλά από ό,τι μπορείς να φανταστείς.

Στη φωτό του φωτογράφου Greg Williams ο Joaquin Phoenix διακρίνεται να κάθεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *